GO UP

Ferie til Kissimmee

Sentral-Florida er en innfallsport til flotte ferieopplevelser.  Vi finner de beste reiserutene og du er midt i smørøyet.

Pris:  Fra 12 240,- for ni netter inkludert flyreise og overnatting i leilighet

Prøv en ferie til Kissimmee ved Orlando, en garantert suksess for små og store.

For en perfekte familieferie må du ikke se lenger enn til solrike Kissimmee, Florida. Fra verdensberømte fornøyelsesparker og spennende utendørsutflukter til luksuriøse villaer og varierte spisesteder – her finner du unike og minneverdige opplevelser. Kissimmee ligger i hjertet av Sentral-Florida, kun få minutter fra Orlando internasjonale lufthavn og mindre enn en time fra Floridas kyst.

Ferie til Kissimmee Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa

Prøv Paddleboard gjennom Everglades Headwater. Kjenn vinden i håret mens du flyr over vannet i en luftputebåt. Møt et søvnig dovendyr eller en hoppende lemur på Wild Florida Airboats og Gator Park. Eller fly over palmene i en zipline ved Orlando Tree Trek Adventure Park. Eller om du vil ta område i øyesyn i fugleperspektiv, så prøv en varmluftsballongferd med Orlando Balloon Rides.
Kissimmee har et utrolig utvalg av utendørsopplevelser og familievennlige opplevelser.

I tillegg er det super shopping, du kan besøke en ranch, dra i sumpene på luftputebåt, besøke en klatrepark, fly med helikopter og gjøre masse mer spennende.

Her finner du en rekke spisesteder, alt fra rimelige og gode til de eksklusive.  Ta en tur til Celebration – en by i byen med hyggelige gater og kafeer. Her kan du også leie sykler og få unike inntrykk av et annerledes Florida.

Ferie til Kissimmee Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa

Les mer om reisetips til Kissimmee

Calypso Cay

Calypso Cay ligger fint til mellom Walt Disney World Resort, Universal Orlando Resort og SeaWorld Parks & Resorts og egner seg supert for barnefamilier og par. Enkelt og greit med fine fasiliteter.
På området er det 18-hulls minigolf bane, tre svømmebasseng, to jacuzzi, barnebasseng, lekeplass, basketballbane, sandvolleyballbane og griller som kan brukes. Det er også en bar.
Leilighetene har fra ett til tre soverom og tar inntil åtte personer. Så kan du prøve din eventyrlyst i Castaway Cove Adventure Park med zip-line, klatrevegg og aktiviteter for barn.

Ta din neste ferie til Kissimmee

Kontakt Amerikaspesialisten – vi skreddersyr din opplevelsesferie!

Priser og betingelser:

Vår ref: 316530


Reisemål Florida USA

© 2023 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,