GO UP

Feriehus i Fort Myers-området

Velkommen til Lee County og reisemålet The Beaches of Fort Myers and Sanibel på Floridas vestkyst. Reisemålet består av et hundretalls øyer og er et paradis for alle som ønsker en aktiv ferie, men samtidig ønsker å nyte den i et rolig tempo.

Tid: Hele året
Pris: Fra 12 100,- for feriehus med tre soverom i en uke (priseks nov 2018)
Fra desember og ut januar 2019 fra 15 650,-  pr uke

Nå hjelper vi deg å leie feriehus i Fort Myers-området. Fort Myers området er et av våre favoritt feriesteder! Det er et rolig område og fint for deg som vil ha en avslappende ferie. Her tilbyr vi hus med opptil fire soverom og flere bad.

Se bilder fra Fort Myers og Sanibel

Området kjennetegnes av flere lokalsamfunn langs kysten, og den lave bebyggelsen minner om et pastellfarget New England. Innbyggerne selv kaller området det gamle Florida. Ved mange strender er det ingen bebyggelse i det hele tatt, og her gjelder en helt annen puls enn ved strendene i for eksempel Miami.

De større øyene kan nås med bil, mens andre bare kan nås med båt eller sjøfly. Her kan du bade, padle kajakk, snorkle blant sjøkuer, fiske, sykle og dra på delfinsafari.

I Fort Myers området tilbyr vi hus og leiligheter som er i forskjellige områder. Hus i Fort Myers området kan vi tilby med tre – fire soverom med sengeplass til inntil 10 personer.  Et godt valg for deg som vil ha en avslappende ferie. Husene vi tilbyr ligger spredt i Fort Myers området og alle er store og har svømmebasseng med screen over.

The Beaches of Fort Myers har noen av Floridas flotteste strender og mange aktivitetsmuligheter. På øyene Captiva Island og Sanibel Island er det for det meste hotell og leiligheter, men en fredfylt og avslappende atmosfære

Fort Myers Beach og andre større steder med aktiviteter, restauranter og barer er ca 15 minutters kjøretid unna. Prøv Fat Tuesdays eller Squiggies Diner.

Attraksjoner i nærheten er Henry Ford og Thomas Edisons vinterhjem som er museum. Skjellsankere kan sanke skjell på Sanibel islands strender.

Vil du leie feriehus i Fort Myers-området?
Kontakt Amerikaspesialisten – vi skreddersyr din opplevelsesferie!
Reisemål Florida USA
Pris Fra 12 100,-

© 2018 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic