GO UP

Feriehus i Fort Myers-området

Velkommen til reisemålet The Beaches of Fort Myers and Sanibel på Floridas vestkyst. Reisemålet består av et hundretalls øyer og er et paradis for alle som ønsker en aktiv ferie, men samtidig ønsker å nyte den i et rolig tempo.

Tid: Hele året
Pris: Fra 15 700,- for feriehus med tre soverom i en uke med plass til 6 personer (priseks. september). 4-soveroms feriehus med plass til inntil 8 personer fra 17 645,-
Vi skreddersyr din drømmereise. Kontakt oss for pris og turforslag.

Nå hjelper vi deg å leie feriehus i Fort Myers-området. Fort Myers er et av våre favoritt feriesteder! Det er et rolig område og fint for deg som vil ha en avslappende ferie. Her tilbyr vi hus med opptil fire soverom og flere bad.

Se bilder fra Fort Myers og Sanibel Island

Området kjennetegnes av flere lokalsamfunn langs kysten, og den lave bebyggelsen minner om et pastellfarget New England. Innbyggerne selv kaller området det gamle Florida. Ved mange strender er det ingen bebyggelse i det hele tatt, og her gjelder en helt annen puls enn ved strendene i for eksempel Miami.

De større øyene kan nås med bil, mens andre bare kan nås med båt eller sjøfly. Her kan du bade, padle kajakk, snorkle blant sjøkuer, fiske, sykle og dra på delfinsafari.

I Fort Myers området tilbyr vi hus og leiligheter. Husene har fra tre til fem soverom med sengeplass til inntil 10 personer.  Dette er et godt valg for deg som vil ha en avslappende ferie.
Husene ligger spredt i Fort Myers-området. De er store og har svømmebasseng med solbeskyttelse over.
Vi tilbyr hus med forskjellig standard og beliggenhet. Husene blir tildelt ved ankomst hvor et management-byrå tar hånd om dere.

The Beaches of Fort Myers har noen av Floridas flotteste strender og mange aktivitetsmuligheter. På øyene Captiva Island og Sanibel Island er det for det meste hotell og leiligheter, men en fredfylt og avslappende atmosfære

Reisetips til Fort Myers

Hvorfor reise til Sanibel Island

Fort Myers Beach og andre større steder med aktiviteter, restauranter og barer er ca 15 minutters kjøretid unna. Prøv Fat Tuesdays eller Squiggies Diner.

Attraksjoner i nærheten er Henry Ford og Thomas Edisons vinterhjem som er museum. Skjellsankere kan sanke skjell på Sanibel Islands strender.

Vil du leie feriehus i Fort Myers-området?

Kontakt Amerikaspesialisten – vi skreddersyr din opplevelsesferie!

Reisemål Florida USA

© 2023 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,