GO UP

Kombinasjonsreise New York, New Orleans, San Francisco

Tid: Hele året
Pris
: Fra 29 765,- per person i dobbeltrom.
Prisen inkluderer 12 netter på 4* hotell, flyreise t/r Oslo og innenriksfly

Amerikaspesialisten skreddersyr spennende kombinasjonsreiser for deg. Hva med en kombinasjonsreise New York, New Orleans, San Francisco?

Reisen starter i New York. I denne byen kjeder du deg ikke – her er det alltid har noe nytt å utforske uansett hvor mange ganger du har vært her. Hva med et nytt Broadwayshow? En spennende restaurant?
Byen er også full av utstillinger av mange slag.

Kombinasjonsreise New York, New Orleans, San Francisco, Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa,
Vær litt urban og ta en joggetur gjennom Central park. Eller ta med en flaske vin og sett deg i parken og se på folk. Vi inkluderer fire dagers opphold på 4* sentralt hotell.

Etter fine dager i New York flyr du videre til den franske byen New Orleans. New Orleans – Nouvelle-Orleans er den største byen i delstaten Louisiana. Byen ble grunnlagt av franskmenn i 1718.
Og noe New Orleans er kjent for er musikk. Spesielt jazz.

Kombinasjonsreise New York, New Orleans, San Francisco, Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa Chicago
Men prøv også den særpregede kreolske maten. Og kommer du når det feires Mardi Gras, fylles byen opp av tilreisende. Her har vi lagt opp til fire netter på 4* bra hotell sentralt.

Etter fire innholdsrike dager flyr du til San Francisco. Denne spennende byen på vestkysten av California er en smeltedigel av inntrykk.

Kombinasjonsreise New York, New Orleans, San Francisco, Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa

Byen ble grunnlagt i 1776 da spanske kolonister etablerte et fort ved den kjente broen Golden Gate og en misjonsstasjon oppkalt etter Frans av Assissi noen kilometer unna. Her finner du utallige trikker, smale og bratte gater og sjarmerende arkitektur. Fengselsøya Alcatraz er verdt et besøk. Vi har inkludert fire netter på et bra 4* hotell.

Hjemreisen går fra San Francisco

Vil du at vi skal skreddersy en kombinasjonsreise New York, New Orleans, San Francisco?

Kontakt Amerikaspesialisten

Priser og betingelser:

Vår ref: USAspes


Reisemål Østkysten USA

© 2023 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic