GO UP

Luksusferie på Aruba, Bucuti Beach Resort

Bucuti Beach Resort på Aruba er en romantisk oase – kun for voksne. Hotellet ligger på en av verdens fineste strender. Atmosfæren er intim og perfekt for deg som vil ha den beste ferien på Aruba.

Pris: Fly og 10 netter fra 23 855,- pr person i standardrom
Priseks i april – mai og september – 23. desember 2019

Unn deg en deilig og romantisk luksusferie på Aruba. På Bucuti Beach Resort tilrettelegger hotellets concierge og velværespesialist de beste opplevelsene du kan ønske deg. På hotellets Element restaurant får du førsteklasses måltider – også for deg som ønsker spesielle dietter. Daglig serveres full amerikansk frokostbuffet som er inkludert. Gourmetmåltider serveres i Senses restaurant.

Gjester får iPad å bruke på hotellet med gratis WiFi på hele området. Hotellet er privateid, økologisk og tildelt mange priser, blant annet Trip Advisor’s #1 Resort i Karibien og mest romantiske hotell i verden. Hotellet tillater ikke røking på eiendommen.

Daglig er det Happy Hour i strandbaren, Spa og aktiviteter, kino på stranden, flott treningsrom, ferskvannsbasseng og en bred strand med deilige strandstoler. Like ved er det mange restauranter, butikker, barer og casino.

Hotellet tilbyr en dine around middagpakke for 415,- pr dag per person, som kan brukes på en rekke restauranter. Denne kan bestilles sammen med reisen eller på hotellet.

Om rommene:
Alle rom har balkong eller terrasse. Standard og deluxe Oceanview rommene er ca 40m². Standardrommene ligger delvis ut mot hagen. Tarasuitene er på ca 59m² og er i egen bygning. De har separat oppholdsrom/soverom og minibar, kjøleskap og microbølgeovn.

Priser per person i dobbeltrom

Standard rom Fra 23 855,-
Deluxe Ocean View rom Fra 26 990,-
Tara Suite og businessklasse på flyet Fra 49 990,-

Vår ref: 689499

Prisen inkluderer:

  • Fly fra Oslo til Aruba t/r med KLM
  • Hotell 10 netter inkludert frokost, skatter og service charge

Om du velger Arubaferie og det er fullt på Bucuti Beach anbefaler vi alternativt Hilton, pris fra 20 630,- eller Manchego Beach Resort – be om priser.

Prøv en luksusferie på Aruba.
Kontakt Amerikaspesialisten – vi skreddersyr din opplevelsesferie!

Prisen inkluderer:

  • Oppgitte priser er per person
  • Flyreise
  • Hotellovernatting(er)
Reisemål ABC-øyene Karibien
Pris Fra 23 855,-

Transportform:

© 2019 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic