GO UP

Luksusferie på Hawaii

Pris: Fra 31 675,- per person inkludert flyreise og 11 netter på hotell
Vår ref: 696093

Bo eksklusivt på din neste drømmereiser! Unn deg en deilig luksusferie på Hawaii
Her har du deilige dager i Honolulu og på øya Hawaii. Du bor på utsøkte resort-hotell. Vi tilrettelegger selvsagt for deg som vil reise med familie og barn.

Luksusferie på Hawaii Rundreise til New York, California og Hawaii , Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

I Honolulu blir du tatt imot og kjørt Hilton Hawaiian Village hvor du i fire netter kan nyte alle fasilitetene. Her har du rom med delvis havutsikt. Honolulu syder av liv og røre og det er alltid noe som skjer. En kveldstur langs Waikiki Beach med Hawaiimusikk fra barene setter deg fort i den riktige stemningen. Nyt dagene i Honolulu, besøk steder som Pearl Harbour, Polynesiske kultursenter og Diamond Head krateret som er et av byens landemerker.

Etter opplevelsesrike dager i Honolulu på øya Oahu, anbefaler vi late dager på Hilton Waikoloa på øya Hawaii – den største av øyene. Dette er et fantastisk resort i en lagune med vakre strender.
Hilton Waikoloa har hele fem svømmebasseng, et eksotisk dyre- og fugleliv og et nydelig hageanlegg. 22 spisesteder frister med ulike typer mat!

Luksusferie på Hawaii Rundreise på Hawaii-øyene, Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

Amerikaspesialisten anbefaler at du leier bil og tar en tur til Volcanos National Park og til teleskopene på toppen av Mauna Kea – 4 207 meter over havet. Oahu byr også på lekre strender – både sorte og hvite. Fantastisk snorkling og dykking og muligheter til å svømme med delfiner i det fri.

Vil du besøke flere øyer? Både Kauai og Maui er flotte og annerledes. Det er lett å kombinere flere dager på andre øyer.
Eller hva med et cruise med Norwegian Cruise Line rundt Hawaii med besøk til øyer?

Prøv en luksusferie på Hawaii!

Kontakt Amerikaspesialisten – vi skreddersyr din opplevelsesferie!

Reisemål Hawaii USA

© 2023 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic