GO UP

Reise til Honolulu og Maui på Hawaii

Vi skreddersyr din drømmereise. Kontakt oss for pris og turforslag.

Nå kan du bli med på en herlig reise til Honolulu og Maui på Hawaii til gode priser!

Du blir ønsket varmt velkommen til Hawaii med en  tradisjonell blomsterkrans, lei. Deilig temperatur året rundt, nydelig natur og hyggelige mennesker venter på denne herlige ferien.

Reise til Honolulu og Maui på Hawaii Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa

Hver øy i øygruppen Hawaii har sin egen sjarm. Honolulu er et naturlig startsted hvor du nyter livet i 4 dager. Selv om det er en storby er det nydelig langs Waikiki Beach. Nyt synet av surfere og føl byen på pulsen. En drink på Dukes bar er populært. Utsikten mot krateret Diamond Head er verdenskjent. Få med deg høydepunkter som Polynesisk kultursenter og Pearl Harbour.

Fra Honolulu flyr du videre ca 30 minutter til Maui – den mest kjente av de andre øyene. Maui er et paradis for deg som vil ha nydelige strender, uteliv og flott natur.
Flyplassen ligger ca 45 minutter fra de fleste hotellområdene – Amerikareiser anbefaler deg å leie bil. Vi kan også ordne transport.
Lahaina er en gammel hvalfangerby som idag har et stort utvalg spisesteder, barer, gallerier og hyggelig småbåthavn.

Reise til Honolulu og Maui på Hawaii Stopp i New York på vei til Hawaii Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa

 

Reiseforslag:

  • Fly fra Oslo til Honolulu med hjemreise fra Maui. Tillegg fra andre norske byer
  • Hotell fire netter i Honolulu
  • Hotell syv netter på Maui

Alternativ 4* hotell:
Hotell Outrigger Reef i Honolulu, standard rom med resort fee inkludert og Royal Lahaina på Maui i standard rom med delvis havutsikt og resort fee inkludert  fra 26 540,-

Alternativ med 5* hotell med frokost på Maui:
Hotell Outrigger Reef i Honolulu, standard rom med resort fee inkludert og Hyatt Regency, Resort view rom inkludert amerikansk frokost for to, fra 36 130,-

Reise til Honolulu og Maui på Hawaii Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa

 

Om hotellene:
Outrigger Reef er et av de mest populære hotell på Waikiki Beach. Hotellet ligger på stranden, har fine fasiliteter og en rekke tilbud i tillegg til å være nær shopping og andre ting i Honolulu.

Royal Lahaina ligger på en rolig del av stranden Kaanapaali Beach på Maui. Det er et hyggelig hotell med restaurant, bar, utebar og svømmebasseng. Underholdning om kvelden ved solnedgang.

Hyatt Regency Maui er 5* Resort med flere basseng og dekker et stort område. Flere restauranter og barer, spa og treningsrom.

Prisene kan variere på avreisedato og tilgjengelighet.

Ta en reise til Honolulu og Maui på Hawaii!

Kontakt Amerikaspesialisten – vi skreddersyr din opplevelsesferie!

Priser og betingelser:

Vår ref: 684627.


Reisemål Hawaii USA

© 2023 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic