booking@nordmann.no
+4721609880
GO UP

Reise til New York og Kissimmee, Florida i sommerferien

Vi skreddersyr din ferie!

Pris på forespørsel. Vi inkluderer fly, hotell, leiebil og eventuelt billetter til parkene

New York og Florida – Den perfekte kombinasjonen for hele familien! Broadway, Central Park, Walt Disney World Resort – alt på en reise til New York og Kissimmee ved Orlando, Florida
Fra Sentrale Florida er det kun en time til Atlanterhavets vakre strender.

Ta med familien til det myldrende livet på Manhattan med turer i Central Park, de mange spennende bydelene og gjerne en båttur til Frihetsstatuen. Fortsett til Orlando og opplev noen av Floridas mest spektakulære temaparker! En reise til Florida er en stor opplevelse året rundt.

Reise til New York og Kissimmee Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa

I New York kan du velge hotell. I tilbud med to voksne har vi inkludert AC Hotel Times square, og har du ett eller to barn under 16 år, kan du bo bra og sentralt med leilighet på hotell Beacon hvor du blant annet kan spasere til Central Park og det naturhistoriske museet. Leilighetene har stue med sovesofa og minikjøkken og rom med to doble senger.

I og med at Kissimmee er kun minutter fra verdens mest kjente temaparker, anbefaler vi at du leier et hus i dette området.

Velger du hus tilbyr vi det med forskjellig standard og antall soverom i Kissimmee-området, Disney Area Homes. Her må du ha leiebil eller benytte taxi. Alle har svømmebasseng med myggnetting rundt og det er flott for familier som vil bo bra.

Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usaReise til New York og Kissimmee

Les reisetips til Kissimmee

I Kissimmee finner du en mengde kjøpesentre, designerbutikker og spesialforretninger. Tilbring en dag på Florida Mall eller The Mall at Millenia, kos deg med de sjarmerende boutiqene i Downtown Celebration, og gjør storinnkjøpene i Lake Buena Vista Factory Stores. Vil du ha en kombinasjon av shopping, mat og underholdning, prøv Universal CityWalk og Disney Springs. Der er det en utrolig samling butikker med alt fra designerhåndvesker og merkenavnsklær til must-have suvenirer.

Selvsagt må du oppleve Walt Disney World Resort om du ikke har vært der før!  Området består av fornøyelsesparkene Magic Kingdom Park, Disney’s Animal Kingdom, Epcot og Disneys Hollywood Studios og i tillegg kan du nyte badeparkene Disney’s Blizzard Beach og Disneys’s Typhoon Lagoon. Fantastiske parker alle sammen så det er bare å komme seg ut tidlig for å få mest mulig ut av dagen!

Ta en reise til New York og Kissimmee

Kontakt Amerikaspesialisten – vi skreddersyr din opplevelsesferie!

Priser og betingelser:

Pris: På forespørsel


Eksempel på pakke:
Fly Oslo – New York – Orlando t/r med ett kolli bagasje
Hotell 3 netter i New York
10 netter i Orlando i 2-soveroms leilighet på Blue Tree Resort eller 3-soveroms hus, Disney Area standard home
På Disney Standard Home må en skatt på $6 pr dag betales lokalt når du henter nøklene.
Fullsize leiebil med forsikringer, en tank bensin og ekstra sjåfør. Biltype kan oppgraderes


Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,