GO UP

Rocky Mountaineer – luksustog i Canada

Rocky Mountaineer er mer enn en vanlig reise med tog. Det er luksus, natur og fantastiske opplevelser!

Tid: April til oktober
Vi skreddersyr din drømmereise. Kontakt oss for pris og turforslag.

Rocky Mountaineer – luksustog i Canada, tilbyr sine reisende flere kombinasjoner av togturer gjennom The Canadian Rocky Mountains.  Togturen går mellom Vancouver og Banff eller Jasper og du kan velge hvilken vei du ønsker å reise. Uansett er det en spektakulær reise. Overnatting på hotell i Kamloops eller Quesnel. I forbindelse med reisen har vi mange tilbud, både med kombinasjon av bilferie, cruise, lodger eller flere rundreiser med tog.

Se spennende reiseforslag:

Fem dagers togreise fra Vancouver til Banff
Tre dagers togreise fra Vancouver til Jasper
To dagers togreise fra Vancouver til Banff
Bilferie og togreise gjennom Rocky Mountains

Du kan også velge lengre turer som kombinerer buss og tog og som inkluderer hotell i Vancouver, togturen, dager i Banff og Calgary.

GoldLeaf Service
GoldLeaf Service er det beste tilbudet. Her er det flott utsikt fra glassoverbygde vogner i 2. etasje. Gourmetmat blir servert i egen restaurantvogn med egne verter om bord. Snacks og alle drikkevarer er inkludert. Det er et stort utendørsområde i en eksklusiv vestibyle hvor du kan nyte utsikten. Overnatting på de beste hotellene som har moderat standard i Kamloops og Quesnel.

SilverLeaf Service
På SilverLeaf Service sitter du komfortabelt med store togvinduer og maten serveres på plassen. Snacks og alle drikkevarer er inkludert. Et uteområde mellom vognene hvor du kan nyte utsikten. Overnatting på komfortable hotell. Overnatting på hotell med moderat standard i Kamloops og Quesnel.

Les Christians reisebrev og opplevelser med Rocky Mountaineer

Vil du prøve Rocky Mountaineer – luksustog i Canada?

Kontakt Amerikaspesialisten – vi skreddersyr din togferie!

Reisemål Canada Nasjonalparker

© 2023 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic