GO UP

Luksus rundreise til fire øyer på Hawaii

Vi skreddersyr din ferie!

Her får du se fire av Hawaiis øyer – alle unike og særegne.

Tid: Hele året
Pris: Fra 90 500,-  per person i dobbeltrom.
Enkeltrom på forespørsel. Fly kommer i tillegg.
Engelsktalende reiseleder er med på turen

Dette er en virkelig flott luksus rundreise til fire øyer på Hawaii. På turen er det fantastiske reiseledere, de ypperste hotellene og en mengde aktiviteter – en stor opplevelse og en unik tur.
Du kommer fra travle Honolulu til rolige og frodige Kauai. Hver dag er full av nye inntrykk, kultur, historie og natur. De fleste måltider er inkludert.

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiserDet er mange avganger i løpet av året. Vår samarbeidspartner Tauck Tours, tilbyr fantastiske reiser. Denne Hawaiituren er en av de mest populære.
Vi anbefaler at du kommer en dag tidligere eller tar noen dager på vestkysten av USA før turen for å få utbytte av programmet hele veien.

Dette er noe av det unike du får vært med på:

 • Privat kveld med cocktails og middag på Iolani-palasset i Honolulu, det tidligere kongepalasset.
 • Du bor 11 netter med havutsikt på fantastiske hotell
 • Du får oppleve Hawaiis gamle tradisjoner om bord i en outrigger kano langs kysten av Waikiki
 • Du får besøkt USS Arizona Memorial, bygget over restene av det sunkne skipet fra 2. verdenskrig i Pearl Harbour.

Hawaii er virkelig noe utenom det vanlige, med nydelige strender og frodig og dramatisk natur.

Unn deg en luksus rundreise til fire øyer på Hawaii – en uforglemmelig tur!

Kontakt Amerikaspesialisten – vi skreddersyr din opplevelsesferie!

Reiserute:

Program Måltider
1 Ankomst Honolulu Middag
2 Utflukt til Pearl Harbour Frokost, middag
3 Sightseeing av Oahu, kanotur med “Outrigger” Frokost
4 Fly til Kauai Frokost, lunsj
5 Økologiske oppdagelser og fritid Frokost, middag
6 Fly til Maui, se “Valley Isle” Frokost, middag
7 Gourmet matlaging på Maui Frokost, lunsj
8 Se Haleakala krateret, «luau» om kvelden Frokost, middag
9 Fly til Big Island, besøk Hawaii Volcanoes National Park Frokost, lunsj, middag
10 Dagen til avslapping og valgfrie aktiviteter Frokost
11 Hawaii kaffe og byen Kailua-Kona Frokost, middag
12 Avreise fra Hawaii «Mahalo» Frokost

Dag til dag:

Dag 1

Ved ankomst Honolulu blir du kjørt til hotellet – lekre The Royal Hawaiian. Hotellet blir også kalt Pink Palace og er et av de mest kjente hotellene på Waikiki Beach. Her får du rom med sjøutsikt. Middag serveres i hotellets kjente restaurant, Azure, med utsikt over Waikiki Beach.

Dag 2

En spesiell dag til Pearl Harbour hvor du besøker USS Arizona Memorial, en hyllest til de militære som mistet livet under angrepet 7. desember 1941. Videre går turen til Punchbowl Memorial kirkegården og den historiske delen av Honolulu og Washington Place, Hawaiis flotte kongressbygning. Om kvelden en eksklusiv opplevelse – privat middag på Iolani-palasset. Det ble bygget i 1882 og er det eneste slott etter kongedømmet i USA.

Dag 3

Denne dagen får du sett mer av Oahu og drar til sør-øst kysten med flotte strender, bukter og fugleliv. Stranden som ble brukt i filmen Herfra til evigheten besøkes også. Tilbake på Waikikistranden kommer det en beach boy som forteller om hva som kreves for en slik jobb før du er med på en tur ut på havet i en ekte tradisjonell outrigger kano. Denne opplevelsen er et høydepunkt.

Dag 4

Fly til Kauai som også kalles Garden Isle. Den frodige og grønne øya bugner av planter med orkideer, hibiscus, bregner og øya er ofte brukt i Hollywoodfilmer for å gjenskape et tropisk paradis. Det blir stopp ved Opaekaa Falls og lunsj med flott utsikt over Hanalei Bay i Princeville. Videre gjennom Tunnel of Trees, formet med vegger av eukalyptus. Trærne lager en tunnel over veien. Du får også se sprutende vann som kommer opp av et vulkansk sprutehull. Her bor du på lekre Grand Hyatt Resort & Spa.

Dag 5

Opplev økologiske Kauai eller kos deg på stranden. Det er flott å svømme, snorkle, sole seg eller se på det rike dyrelivet i sjøen fra seler og havskilpadder til fisk i alle farger. På ettermiddagen vil det være en forelesning om økologien på Hawaiiøyene. Middag er a la carte på hotellet. Er du sulten på opplevelser kan du bli med på en helikoptertur over denne flotte øya på 45-55 minutter. (Det er tilleggspris fra $269 pr person).

Dag 6

Fly til Maui som også kalles Valley Isle. Maui har navnet sitt fra en gammel gud. Du besøker Iao Valley med sin kjente Iao Needle i grønn og frodig tropeskog. Turen går videre gjennom Mauis sukkerplantasjer på vei mot hotellet The Fairmont Kea Lanai, som ligger på stranden på Waileakysten på Maui. Her bor du i tre netter. Resten av dagen kan nytes og om kvelden er det a la carte middag på hotellet.

Dag 7

Nyt hotellets fasiliteter fra morgenen av før opplæring i øyenes matkunst! Egen lokal kokk bruker lokale matvarer av kjøtt, frukt og grønnsaker og lager fantastiske retter, en blanding av asiatisk, kalifornisk og hawaii-smaker. Her får du et glimt av kjøkkenjobben og blir involvert i programmet over en deilig lunsj på lokal restaurant. Resten av dagen er åpen.

Dag 8

Dagen starter med en tur til Haleakalakrateret som rager 3 700 meter over havet. Fra tropisk klima med ca 30°C nede ved havet til temperaturer rundt ca 6-7 grader er det en stor forskjell, men det blir en fantastisk tur gjennom spennende landskap. Krateret er enormt, over 10 kilometer i diameter. Du får tid til å gå langs kanten og noen av stedene som har best utsikt. Om kvelden er det duket for en opplevelse med Hawaiikultur med tradisjonell mat, underholdning og musikk med tiki fakler og palmesus – en stor opplevelse.

Dag 9

Fly videre til den yngste av alle øyene, Hawaii, som også kalles Big Island. Fjelltoppene Mauna Loa og Mauna Kilauea rager i horisonten og Kilauea er en av verdens mest aktive vulkaner. Utbruddene er rolige og det er derfor lett å komme inn i området. I Volcano National Park kjører du gjennom Kilauea Caldera (krater) og et variert og spesielt landskap venter. Parken står på UNESCOs liste for sitt spesielle klima, forskningsmessige verdi og unike økosystem. Det er også rikt på historie og kultur. Dagen ender ved Kohalakysten, kjent som Kalahuipua’a som var Kong Kamehamea I sitt fødested. Kongen er kjent som den som samlet øyene til ett rike. Her er det historiske steder som besøkes. Du bor på The Fairmont Orchid.

Dag 10

Gjør det du ønsker på Big Island. Du kan bli med på snorkeltur eller nyte hotellanlegget. Bli med på en helikoptertur over Kailaueas lavaområder og regnskog, (tillegg $499).
Om kvelden er det tur med katamaran langs Kohalakysten i solnedgangen.

Dag 11

For å starte dagen perfekt er det tur til Kona kaffeplantasje. Kona kaffe er verdenskjent og du kan lære om alt fra trær blir plantet til kaffen er ferdig! Det er tid på egen hånd i den sjarmerende byen Kailua-Kona hvor de kongelige en gang holdt til. Om kvelden er det avskjedsselskap med cocktail og middag.

Dag 12

Etter tolv opplevelsesrike dager er det tid for hjemreise. (Også mulig å forlenge oppholdet). Transport tilbake til flyplassen er inkludert.

Priser og betingelser:

Fra 68 900,- per person i dobbeltrom. Prisene er avhengig av valutakurs og reisedato.


Prisen inkluder
•    Hotell i 11 netter
•    Engelsktalende reiseleder på hele turen, lokale guider og sjåfører
•    Transport på hele reisen
•    21 måltider som beskrevet
•    Alle utflukter og program som beskrevet
•    Private og unike arrangement
•    Fly mellom øyene


Prisen inkluderer ikke
•    Fly fra Norge
•    Øvrige måltider og drikkevarer


 


Hvorfor Tauck Tours


 • Opplevelser og adgang til steder du ikke kan gjøre på egen hånd. I over 90 år har selskapet konsentrert seg om fantastiske turer i USA og Canada. I USAs nasjonalparker er de enestående og har bl.a. et samarbeid med filmskaperne Ken Burns og Dayton Duncan som har utviklet helt unike turer og filmer.
 • Tauck viser deg de beste stedene i parkene når det er minst mennesker og lettere å komme dit. Steder få opplever og ikke minst – de beste Nasjonalpark lodgene/hotellene du kan få.
 • Hos Tauck Tours er de fleste måltider inkludert. Det er a la carte og ofte bestemmer du selv også hvor og når du vil spise – avhengig av tur. Enkelte steder kan det arrangeres unike kveldsarrangement som går ut over programmet men er inkludert.
 • Guidene er velutdannede og ansatt av Tauck. De har vært guider hos Tauck i gjennomsnitt i  10 år. De kjenner de beste stedene og har alltid mye å bidra med. De snakker engelsk og ingen guiding foregår på andre språk.
 • I samarbeid med BBC Earth har Tauck Tours utviklet selskapet Earth Journeys hvor unike opplevelser er filmer som du kan nyte. Bl.a. til Alaska og nord i Canada hvor isbjørner migrerer.
 • Tauck gir deg mulighet til også å være med på aktiviteter om du ønsker. Enkelte steder tilbys rideturer, du får innføring i indianerkultur og kan delta i deres daglig liv, kokkeklasse på noen av turene og være med på flotte konsertopplevelser.
 • Tauck tilbyr også familieturer – Bridges – som er spesielt egnet for flere generasjoner som reiser sammen. Det er flotte reiser.
 • Events – Tauck Tours har unike turer i forbindelse med spesielle arrangement. F. eks. Roseparade i Pasadena i California eller hesteveddeløpet Kentucky Derby.

 


Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,