GO UP

Bryllupsreise til Bahamas

Publisert 11.03.19

Leter  du etter en bryllupsreise som inneholder eventyr, luksus og romantikk, så legg din bryllupsreise til Bahamas!

Bahamas har vært et populært valg i mange år – de bortgjemte øyene på Bahamas kan tilby ethvert forelsket par en pause fra virkeligheten. Spesielt etter stresset med å planlegge og holde et bryllup!
Her har vi plukket ut fem aktiviteter som du bør nyte under din bryllupsreise.

Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa,

Dykking

Mange steder har fine dykkemuligheter. Men dykking på Bahamas er virkelig en utsøkt opplevelse full av eksklusive muligheter som du ikke finner noe annet sted på jorden. Du kan til og med gifte deg under vann her.

Bahamas er perfekt for både nye og erfarne dykkere. Utforsk de mystiske blå hullene, huler og grotter rundt Andros, eller utforsk gamle skipsvrak som vrimler med fargerike fisker. Fantastiske korallrev venter på deg. Hvis det er adrenalin du og partneren din leter etter, anbefales haidykk ledsaget av erfarent dykkepersonell. Du kan også svømme med ville delfiner.

bryllupsreise til Bahamas, Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa,

Trekking

Er dere eventyrlystne? Ta en vandringstur til noen av de flotte utsiktpunktene på Bahamas, garantert en fantastisk og romantisk opplevelse. Lucayan National Park på Grand Bahama Island, Abaco National Park og Bimini Nature Hiking Trail er verdt et besøk. Her finner du spennende grottesystemer, furuskog og mangroveskog. Dere velger selv om dere drar på oppdagelsesturen alene eller sammen med en guide.

Mange av øyene på Bahamas har en rekke vandringsstier hvor du kan oppleve dyreliv. Mange unike fugler, insekter og reptiler har sitt hjem i dette frodige terrenget. I tillegg får du se en fantastisk fargerik flora og fauna.

bryllupsreise til Bahamas, Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa,

Øyhopping

Hvorfor ikke benytte bryllupsreisen til å oppleve så mye av Bahamas som mulig? Denne romantiske og bekymringsløse aktiviteten gir dere sjansen til å se en rekke små og særegne øyer. Her kommer du til noen av de 15 hovedøyene, eller du kan velge små, uutforskede utenfor allfarvei.

Du kan gjøre dette på en dagstur, eller du kan velge å reise fra en øy til en annen.  Amerikaspesialisten hjelper deg å legge opp en spennende rute, uansett om dere ønsker å se drømmestrender, lokalbefolkning, marint liv eller naturopplevelser.

bryllupsreise til Bahamas, Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa,

Historiske opplevelser

For kulturelt interesserte par finnes det mange historiske byer å utforske på Bahamas. Bli med på en historisk vandring på din bryllupsreise. Bahamas haren fargerik historie som dere vil forstå bedre ved å besøke flere ulike steder. Nassau Abacos og Cat Island har alle spennende og ulike historier å fortelle.

En favoritt på Bahamas er Fort Montague, som har utsikt over Montague Bay og Paradise Island. Queen’s Staircase og Fort Fincastle var tidligere et utkikkspunkt for pirater og fungerte som fyrtårn. I Pirates of Nassau Museum får dere en spennende innsikt i hvorfor piratene var så viktige for øyenes historie. Besøk skuespilleren Sir Sidney Poitiers barndomshjem om du er på Cat Island. På denne øya finner du også ruinene til to plantasjer og et lite kapell som ligger på det høyeste punktet på Bahamas – bare 206 meter over havet.

bryllupsreise til Bahamas, Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa,

Fotografering

De flotte minner fra bryllupsreisen er jo med dere for alltid. Men hva med å leie en proff fotograf for å forevige de fineste tropiske stundene på bryllupet eller bryllupsreisen?
Det er mange profesjonelle fotografer på Bahamas, som kan hjelpe deg å bevare minnene av den flotte bryllupsreisen for alltid.

bryllupsreise til Bahamas, bryllupsreise til Bahamas Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa,

Amerikaspesialisten hjelper deg med din bryllupsreise til Bahamas – vi skreddersyr etter dine ønsker og kommer med forslag

Les mer om reiser til Bahamas
Matretter på Bahamas

© 2023 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic