GO UP

Rundreise på Hawaii-øyene

Vi skreddersyr din drømmereise. Kontakt oss for pris og turforslag.

Bli med på en innholdsrik og vakker rundreise på Hawaii – til fire fascinerende øyer. Reisen går med buss rundt på øyene, og dette er en perfekt måte å oppdage disse øyene på, uten å måtte kjøre selv.

Rundreise på Hawaii-øyene, Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

Turen kjøres i små grupper med maksimum 20 gjester. Med engelsktalende reiseledere og lokale guider som virkelig kan sine ting er du i de beste hender. Du blir godt kjent med medreisende fra andre land, noe som også beriker reisen.

På Hawaii besøker du først Honolulu.

Her blir det sightseeing og du får sett de største attraksjonene. Deretter flyr du til Hawaii øya, også kalt Big Island. Her er det aktive vulkaner og det blir besøk i Volcano nasjonalpark.

Rundreise på Hawaii-øyene Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

Frodige Kauai byr på vakker natur, Waimea Canyon som også kalles Hawaiis Grand Canyon, strender og en fin båttur.
Maui har de flotteste strendene og i tillegg besøker du frodige Iao Valley og hvalfangerbyen Lahaina.

Ønsker du noen dager med badeferie før eller etter turen? Eller kanskje noen dager i en storby på fastlandet?
Amerikaspesialisten skreddersyr.

Høydepunkter:

 • Tradisjonell lei-velkomst
 • Rundtur på Oahu
 • Big Island Volcanoes National Park
 • Kona Coffee Plantation
 • Rundtur på Kauai
 • Waimea Canyon og Bali Hai
 • Rundtur på Maui

Ta en rundreise på Hawaii – en uforglemmelig tur!

Kontakt Amerikaspesialisten – vi skreddersyr din opplevelsesferie!

Dag til dag:

Dag 1

Ankomst Honolulu
Ved ankomst Honolulu får du en blomsterkrans rundt halsen og vennlig mottagelse. Deretter blir du blir kjørt til Waikiki Beach.

Dag 2

Honolulu
Det blir sightseeing på Oahu. Først majestetiske Diamond Head vulkanen som ligger i bakgrunnen for Waikiki Beach. Her har du en fantastisk utsikt. Deretter går turen det eksklusive området Kahala hvor du finner de lekreste husene på Hawaii. Turen går videre forbi Iolani Palace som er det eneste slottet i USA. Her bodde Hawaiis siste regjerende konge og dronning, kong Kalakaua – som bygde slottet i 1882, og hans søster og etterfølger dronning Lili’uokalani. Under regjeringstiden var Iolani et kulturelt og sosialt senter for aktiviteter i kongedømmet Hawai’i. Etter lunsj blir det en tur til den vakre nordsiden og noen av de mest berømte surfestrendene. Middag på for eksempel den berømte Dukes restaurant.

Dag 3

Honolulu – Big Island (Konakysten)
Transport til flyplassen og fly over til Kona på Big Island. Transport til hotellet. Ettermiddagen på egen hånd. Hva med en vandring langs den flotte kysten?

Dag 4

Big Island
I dag blir det tur til Volcano National Park hvor du lærer om vulkaner, går gjennom lavatuber, kan gå tur på varm lava og bli kjent med naturkreftene. Det er fascinerende. Du kjører ned bakkene mot Pele’s hus, Kilauea, forbi Ka Lae – det sørligste punktet av USA. Turen tar deg også med til Kailua Kona området og det berømte Royal Kona kaffemuseet hvor du selvsagt får smaksprøver. Se den vakre Kealakekua Bay og Captein Cook-monumentet.

Tips: Ta en unik snorketur med rokker ved Manta Ray Village på utsiden av Keauhou Bay. Fantastisk opplevelse.

Dag 5

Big Island
I dag er det stranddag. På ettermiddagen kan du ta en tur til Manua Kea for å se på de fantastiske stjernene. Dette er en av de mest kjente astronomiske stedene i verden. På toppen av Mauna Kea (4 205) er det 13 teleskop fra 11 land.

Dag 6

Big Island – Kauai
Transport til flyplassen for flyreise over til Kauai, den eldste øya på Hawaii. De første bosetterne hadde bodd her i århundrer før Captain Cook fant Kauai på hans ferd mot Alaska. Lokalbefokningen er stolte over at det er den eneste øya som ikke ble tatt av Kong Kamehamehas styrker.
Transport til hotellet og resten av dagen på egen hånd. Du kan bli med på et solnedgangscruise langs Napali kysten. Denne kystlinjen er kun tilgjengelig med fly eller båt, og har vært scene for mange Hollywoodfilmer gjennom årene – inkludert King Kong i 1976 og Jurrasic Park.

Dag 7

Kauai
I dag blir det en rundtur på øya. Du vil fort forstå hvorfor Kauai blir kalt The Garden Isle – hageøya. Øya er dekket av smaragdfarget tropisk natur. Du vil besøke Bali Hai og Hanalei Bay som ble kjent gjennom filmen South Pacific. I tillegg blir det en tur til Waimea Canyon – Hawaiis Grand Canyon.

Dag 8

Kauai – Maui (Kaanapali Beach)
Transport til Lihue flyplass for en kort flight til Maui, den nest største øya i øygruppen. Her blir du møtt og transportert til hotellet. Ettermiddagen på egen hånd. På kvelden kan du bli med på et solnedgangscruise fra den vakre Kaanapali-stranden.

Dag 9

Maui
I dag blir det besøk i den rolige Iao-dalen, som ofte er innhyllet i en mystisk tåke, selv om resten av øya ligger badet i sol. Her vil du se Lao Needle – en skarp lavaformasjon som stikker opp 1 200 fot over bakken.
Resten av dagen på egen hånd. Vi foreslår en tur til Lahaina by for en lunsj eller middag. Her kan du også shoppe langs havnen.

Dag 10

Maui
I dag kan du slappe av på stranden eller gjøre den siste shoppingen.

Dag 11

Maui
Hjemreise

Priser og betingelser:

Vår ref: ATI Hawaiian Islands Insider


Inkludert:


 • Hotell i 10 netter
 • All transport og program som beskrevet og guider på hver øy
  Ikke inkludert:
 • Fly til/fra Hawaii
 • Fly mellom øyene
 • Øvrige måltider og drikkevarer
 • Utflukter som ikke er inkludert
 • Tips til guider
Reisemål Hawaii USA

© 2023 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic