booking@nordmann.no
+4721609880
GO UP

Rundreise på Hawaii med dager i New York

Vi skreddersyr din ferie!

Prisestimat: 60 795,- per person

Prisen inkluderer:

  • Fly t/r Hawaii
  • Fly mellom øyene
  • Leiebil på alle tre øyene
  • 4* hotell på Maui, Kauai, Oahu og i New York

Frid hos Amerikaspesialisten har lagt opp en fantastisk rundreise på Hawaii.
Du starter med fire netter på Maui, så fire netter på Kauai, tre netter i Honolulu og to netter til slutt i New York.
I tillegg inkluderer vi businessklasse på returen. Kombinasjonen med flotte Hawaii og pulserende New York er magisk!

 

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

Se hva Frid selv sier om sin tur til Hawaii:
» Etter to uker på Hawaii spør jeg meg selv: Er Hawaii det perfekte feriestedet?

Hawaii har behagelig varmt sommervær hele året (mellom 25 og 30 grader gjennomsnittlig). Det har levende storby, koselige landsbyer, gode matopplevelser, storslått natur, vidunderlige strender og masse vakkert liv i havet. Det er et veldig trygt reisemål og det har opplevelser og aktiviteter som passer for alt fra småbarn til eldre.
Alt det er jo helt fantastisk når man skal på ferie!

Men det avgjørende for at jeg svarer et rungende JA på spørsmålet over er:

På Hawaii ble jeg møtt med «ALOHA» da jeg traff mennesker, som er et «hei» eller «velkommen» men som også rommer hele livsfilosofien til øy-folket; nemlig kjærlighet, medfølelse, forståelse og respekt – den kraften som holder verden sammen. Og det merket jeg virkelig da jeg var på Hawaii. Det var en åpenhet og vennlighet i menneskemøter og en «ALOHA spirit» som gjennomsyrer alt og gjorde at jeg følte meg hjemme og velkommen, og det gir dyttet fra fantastisk til perfekt.»


Her kan du lese mer om stedene Frid besøkte på sin rundreise på Hawaii:

Maui er den nest største øya i øygruppen og er kjent for sine mange vakre strender.
Frids spennende tips: Vi anbefaler en snorkletur ut til Molokini Crater eller Turtle Town for å oppleve det yrende og fargerike livet i havet.
Kjør opp til Haleakala Summit, 3055 meter over havet, for den unike opplevelsen av å se solnedgangen fra over skyene.
Bruk en dag på Road to Hana med snirklete veier langs kysten, fossefall og sjarmerende Paia Town eller, om du liker smale vestlandsveier, kjør Kahekili Highway nordover fra Kahului.
Kaanapali Beach er det mest populære området å bo, med flott bred strand og mye butikker, spisesteder og aktiviteter.
Kihei-området er også blitt mer og mer populært med en mer lokal og avslappet følelse og masse bra foodtrucks.
Wailua Beach har de flotteste hotellene og den mykeste sanden.

Kauai er den eldste øya på Hawaii. De første bosetterne hadde bodd her i århundrer før Captain Cook fant Kauai på hans ferd mot Alaska. Lokalbefokningen er stolte over at det er den eneste øya som ikke ble tatt av Kong Kamehamehas styrker.
Frids spennende tips: Vi anbefaler et solnedgangscruise langs Napali-kysten. Denne kystlinjen er kun tilgjengelig med fly eller båt, og har vært scene for mange Hollywoodfilmer gjennom årene – inkludert King Kong i 1976 og Jurassic Park.

 

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser Rundreise på Hawaii  USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser Rundreise på Hawaii  USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser Rundreise på Hawaii

 

Du vil fort forstå hvorfor Kauai blir kalt The Garden Isle – hageøya. Øya er dekket av smaragdfarget tropisk natur. Besøk Bali Hai og Hanalei Bay som ble kjent gjennom filmen South Pacific. Og ta en tur til Waimea Canyon – Hawaiis Grand Canyon.
Kapaa er en koselig småby på østkysten med sykkelsti langs havet. Strendene er fine, men det kan være store strømninger i havet som gjør at bading i havet der kan være vanskelig i perioder. Det er supert med utflukter både nordover og sørover, og her kan du se vakre soloppganger fra stranden. Poipu Beach-området på sørkysten har de fineste strendene på Kauai, og Poipu Beach er veldig rolig og god å bade fra. I tillegg kommer det ofte havskilpadder og seler opp på stranden og man kan snorkle rett i vannkanten.

Oahu (Honolulu) har vi lagt inn en dag med kabriolet så du kan ta kjøreturen opp til North Shore. Her finner du noen av de mest berømte surfestrendene med Sunset Beach og Banzai Pipeline.
Frids spennende tips: Stopp på Lanikai Beach, Oahu’s beste strand. Ta en ridetur eller en busstur på Kualoa Ranch for å oppleve Jurassic Valley fra filmen. Spis lunsj på Giovanni’s Shrimp Truck. Ta en gåtur opp Waimea Valley med vakre eksotiske vekster og bad i Waimea Falls. Avslutt i sjarmerende Haleiwa med middag på Haleiwa Joe’s eller Haleiwa Beach House før dere kjører tilbake til Honolulu.

I Honolulu kan du gå opp den majestetiske Diamond Head vulkanen som ligger i bakgrunnen for Waikiki Beach. Her har du en fantastisk utsikt. Ta turen til det eksklusive området Kahala hvor du finner de lekreste husene på Hawaii.

Videre forbi Iolani Palace som er det eneste slottet i USA. Her bodde Hawaiis siste regjerende konge og dronning, kong Kalakaua – som bygde slottet i 1882, og hans søster og etterfølger dronning Lili’uokalani. Ta en tur til Pearl Harbor USS Arizona Memorial. Spis middag på Fête i Chinatown, med kortreist mat laget av prisbelønnede kokker, eller på Duke’s på Waikiki Beach med live musikk og topp stemning. Få unna shoppingen i Kalakaua Avenue på alt fra Gucci og Tiffany til Sephora og Macy’s.

I New York har vi lagt inn to netter for å bryte opp den lange reisen hjem.
Frids spennende tips: Ta en gåtur i Central Park, se byen fra Top of the Rock, få med deg en musikal på Broadway eller en kul liveopptreden i Greenwich Village. Kanskje en gåtur langs The High Line eller ta banen til Brooklyn og se The Manhattan Skyline fra The Brooklyn Bridge Park og spis pizza på Grimaldi’s eller Juliana’s. Og om du ikke har fått unna all shoppingen ennå, så er dette byen for det!
En fantastisk avslutning på en herlig rundreise på Hawaii.

Ta en rundreise på Hawaii – en uforglemmelig tur!

Kontakt Amerikaspesialisten – vi skreddersyr din opplevelsesferie!

Les mer om Hawaii og se andre reiseforslag

Priser og betingelser:

Q/327588


Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,