GO UP

Bussreise fra San Francisco til Las Vegas – Western Explorer

Tid: ca to avganger i måneden hele året – spør oss om eksakt dato.
Pris: Fra 35 430,-
Prisen inkluderer tur med minibuss, hotell i hht program, frokost tre dager, en felles middag, reiseleder og lokale guider

Bli med på en 12 dagers spennende bussreise fra San Francisco til Las Vegas!
Du kommer til flotte steder som California, Grand Canyon, Las Vegas, San Francisco, Yosemite, Death Valley, Route 66, Nevada, Zion National Park, Bryce Canyon, Antiolpe Canyon, Monument Valley.

Bussreise fra San Francisco til Las Vegas Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

Du reiser i en liten gruppe med maks 14 personer, og overnattingene skjer på hotell og i hytter. Transport i privat minibuss med spesialdesignet henger til bagasje.

På denne bussreisen får du sett både menneskeskapte og naturlige underverk i det vestlige USA. Yosemite Valley, Grand Canyon og Navajos hellige Monument Valley er bare noe av det du får oppleve.
Gå under verdens største sandsteinsklipper ved Zion Canyon, observer merkelige landskap i Death Valley, og se på de stadig skiftende fargene til Bryce Canyon. Her er det et nytt eventyr rundt hvert hjørne i den mest geografisk mangfoldige regionen i USA.

Bussreise fra San Francisco til Las Vegas, Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

Høydepunkter på denne bussreisen:

 • Navajo guidet omvisning i Monument Valley og middag i dalen
 • Vin og ost ‘Sundowner’ i et vakkert landskap
 • Se fosser, enger og dyreliv med hele tre netter i Yosemite nasjonalpark
 • Opplev ekstremt landskap i Death Valley National Park
 • Zions sandsteinsklipper og ruvende fossefall
 • Bryce Canyon National Parks fantastiske klippespir
 • Se Colorado River fra Horseshoe Bend
 • Opplev de spennende vandringsrutene i Grand Canyon
 • Og selvsagt soloppgang og solnedgang over Grand Canyon
 • Besøk byen Seligman på Route 66
 • Se Las Vegas by night med en kjøretur på The Strip

Bli med på en bussreise fra San Francisco til Las Vegas

Kontakt Amerikaspesialisten – vi skreddersyr

Dag til dag:

Dag 1

ANKOMST SAN FRANCISCO
Velkommen til «City by the Bay» i solfylte California. San Francisco er en by som lokalbefolkningen er veldig stolte av – og med god grunn. Det er mye å utforske, men den beste introduksjonen er å hoppe på en hopp-på-hopp-av-busstur eller bestille «Urban Adventures» – utflukt av oss.
Et velkomstmøte vil bli holdt kl. 18.00 på hotellet ditt.

Ingen tur til San Francisco er komplett uten et besøk til Alcatraz. Vi anbefaler at legger inn en ekstra natt på hotellet og bestiller billett online på forhånd med Alcatraz Cruises.

Dag 2

YOSEMITE NASJONALPARK
Avreise fra San Francisco via Golden Gate Bridge, østover gjennom Californias historiske gull-land, mot Yosemite. Her er alt i gigantiske proporsjoner, inkludert noen av Nord-Amerikas høyeste klipper, fossefall og trær. Du sjekker inn på lodgen i Yosemite-regionen – ditt «hjem» for de neste tre nettene.

Dag 3

YOSEMITE NASJONALPARK
Yosemite nasjonalpark ligger i Sierra Nevada-fjellkjeden i det nordlige California. Her møter grønn skog granittvegger som er flere tusen fot høye. Fjellklatrere kommer fra hele verden for å forsere klippene mens turgåere kan vandre til foten av noen av de største fossene i verden.

Dag 4

YOSEMITE NASJONALPARK
Mens du utforsker parken, hold øynene åpne for å se dyrearter som hjort, bobcats, murmeldyr – og hvis du er heldig, bjørner. Etter et besøk for å beundre de fantastiske Giant Sequoia-trærne, Kan du sykle i Yosemite Valley, ta en dukkert i Merced River eller vandre i det flotte landskapet. Utsikten er fantastisk fra alle utsiktspunkter – granittformasjonene Half Dome, El Capitan og Cathedral Rocks vil garantert gjøre inntrykk.

Dag 5

DEATH VALLEY NASJONALPARK
Dette er et av de varmeste, tørreste og laveste stedene på jorden. I Death Valley finner du de mest ekstreme og vakre landskapene. Landskapet er skulptert av erosjon. Her ser du fantastiske fargetoner på åsene og kan utforske spennende kløfter, sanddyner og saltbanker. Kanskje du får tatt noen eksepsjonelle bilder.
Du tilbakelegger noen store avstander i dag, men vil også se fascinerende og kontrastfylt natur på bilturen.
Deretter venter en vin- og ostekveld med fantastisk utsikt.

Obs: Det har skjedd tidligere at ekstreme temperaturer, høyere enn forventet, har hindret oss i å gå inn i Death Valley National Park. I tilfelle dette skjer, vil vi varsle deg så snart som mulig med en passende erstatning. Dette er i verste fall, og vi vil prøve å kjøre programmet som annonsert.

Dag 6

ZION NASJONALPARK
I dag venter Zion National Park. De mangefargede klippene reiser seg fra ørkengulvet og gir deg en spektakulær opplevelse. Zion Canyon ble navngitt av de tidlige mormonbosetterne i Utah som tenkte på det som deres «lovede land». Noen av de beste fotturene i Sørvest-USA finner du her, i og rundt Virgin River Gorge.
Du ankommer tidlig og har to netter – så det er rikelig tid til å utforske.

Dag 7

ZION NASJONALPARK
Velg mellom ulike fotturer, alt fra enkle til anstrengende. Som oppvarming kan du ta en kort fottur fra dalbunnen for å se Lower Emerald Pools. Fortsett deretter til de glitrende Upper Emerald Pools, forbi en fantastisk foss. Her kan du oppdage Zions «strand». Ønsker du litt skygge, utforsk Riverside Walk-delen av Virgin River.

Er du klar for litt utfordring, prøv parkens mer utfordrende alternativ og gå opp 2500 fot for å oppleve uslåelig panoramautsikt fra toppen av Angels Landing. Etter en vakker, men anstrengende fottur langs den knivkantede eggen, vil du bli belønnet med en av de mest fantastiske panoramautsiktene du noen gang har opplevd. Hvis værforholdene tillater det, kan du velge å gå dypt inn i Zion Narrows, bare vær forberedt på å bli litt våt.

Dag 8

BRYCE CANYON NASJONALPARK
I dag forlater du Zion National Park, og turen går opp til nesten 8300 fot. Du krysser et høyt platå før du ankommer Bryce Canyon National Park. Bryce Canyon er et fascinerende naturlig amfiteater av rosa, oransje og hvite sandsteinspir, kjent lokalt som hoodoos. Det er en rekke fantastiske utsiktspunkt og stier som varierer fra lett til moderat vanskelighetsgrad. Følg Navajo- eller Peek-A-Boo Loop-stiene rett inn blant disse unike fjellformasjonene. Eller prøv Queens Garden Trail. Er du glad i å ta bilder, så kan du forevige de stadig skiftende skyggene og fargetonene når solen vandrer over himmelen.

Dag 9

MONUMENT VALLEY 
Det blir stopp for en spasertur ved Horseshoe Bend og hvor du får en fantastisk utsikt over Colorado River. Deretter går turen til hjertet av Navajo Nation. Monument Valley er et hellig land for de som bor der. Stedet er overstrødd med fabelaktige røde sandsteinsmonolitter, og herfra vil du se spektakulære solnedganger og soloppganger. Stedet har vært bakteppet for utallige westernfilmer, så det er nesten så man forventer å se cowboyer ri avgårde inn i solnedgangen. Det utrolige utvalget av fjellformasjoner vil utforskes på en guidet 4×4 backroads-tur. Her vil du lære alt om magien og mytene til den rike indianerkulturen. Navajo Tribal Lands i Monument Valley er et paradis for fotointeresserte.
Til middag har vi inkludert et tradisjonelt måltid, Navajo-tacoen, ute i dalen med Navajoene selv.

Dag 10

GRAND CANYON NATIONAL PARK (SOUTH RIM)
Denne morgenen forlater du Monument Valley og kjører mot Grand Canyon National Park for den ultimate ørkenopplevelsen!
Når du krysser den østlige inngangen til canyonen, får du ditt første glimt av Desert View. Det fantastiske landskapet er vanskelig å ta inn, selv når du står ved kanten eller går ned i canyonen. Dette enorme naturens vidunder er skåret ut over flere årtusener og er 445 kilometer langt, opptil 29 kilometer bredt og over 1,6 kilometer dypt. Den mektige Colorado River snor seg gjennom bunnen av canyonen – 2 330 kilometer lang gjennom syv amerikanske stater og to meksikanske stater!

Dag 11

GRAND CANYON NATIONAL PARK
Vi anbefaler en flytur over canyonen. Da får du et perspektiv som du ikke kan se ved å besøke til fots. Ta en tur til filmshowet på IMAX Theatre, som vil gi deg en god oversikt over området og hvordan det utviklet seg. Alternativt kan du spasere langs den buktende South Rim Trail, gå nedover den mer utfordrende stien til Plateau Point, eller bare slappe av ved canyonens kant og nyte en spektakulær solnedgang over et av verdens mest utrolige naturlige underverk.

Dag 12

GRAND CANYON (SOUTH RIM) – ROUTE 66 – LAS VEGAS
På vei til Vegas reiser du en del av den originale Route 66 og besøker legendariske Seligman. Så kommer du til ‘Sin City’, som virkelig må sees for å bli trodd! Las Vegas er den raskest voksende byen i USA og er kjent som verdens mest harry hovedstad. Her er det pirater og pyramider, bryllup og vannfontener!
På kjøreturen nedover den berømte Las Vegas Strip kan du se de fantastiske feriehotellene. Vegas blir virkelig levende om natten med show og Bellagio-fontenens vannspill.
Bestill gjerne noen ekstra netter for å utforske byen. Alt er nemlig ikke klubber og feriesteder. Det er mange kunstgallerier, butikker og restauranter i verdensklasse som du kan nyte.
Amerikaspesialisten ordner dette for deg.

Denne turen avsluttes ved ditt hotell ca kl. 17.00.
Hvis du planlegger å fly i kveld, ta et fly etter kl. 21.00.

Priser og betingelser:

Åtte hotellovernattinger i tomannsrom og tre overnattinger i lodger.
Ønsker du enkeltrom, kan vi ordne det.
All transport er med privat minibuss og 4WD i Monument Valley
Tre frokoster og en middag med Navajo i Monument Valley
Alle andre måltider betales lokalt. Profesjonell turleder og lokale guider er med på turen.
Maks 14 personer. Anbefalt alder 16+
Gratis Wi-Fi tilgjengelig i minibussen


Vår ref: USASpes


Reisemål Midtvesten USA

© 2022 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic