GO UP

Route 66 med minibuss og guide – Historic Route 66

Pris: Kontakt oss for tilbud

Dette er en fantastisk og innholdsrik reise langs Route 66 med minibuss og guide. Historic Route 66 går over 14 dager med minibuss og maks 13 personer.

Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa,

Udødeliggjort i folklore, film og sang, er Route 66 fortsatt det ikoniske symbolet på den store amerikanske roadtripen. Historic Route 66 er en reise med eventyr, oppdagelse og frihet på den åpne veien. Cruise langs «America’s Main Street», den første asfalterte motorveien som forbinder Chicago med Vesten.

På denne Route 66-turen krysser du åtte stater og tar en liten omvei for det største synet i Vesten, den praktfulle Grand Canyon. Fra corndogs til cowboyer, countrymusikk og rock ‘n’ roll – det er klassisk Americana hele veien, mens du reiser på verdens mest kjente vei.

Route 66 med minibuss og guide Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa

HØYDEPUNKTER:
Utforsk Route 66 Vintage Iron Motorcycle Museum
Besøk det historiske Coleman Theatre
Inngang til Abraham Lincolns hus og museum
St Louis Gateway Arch
Bo på det berømte og historiske El Rancho Hotel
Se Cadillac Ranch i Amarillo
Kryss av vidstrakte Great Plains
Cruise på Las Vegas Strip
Grand Canyon nasjonalpark
Besøk den ikoniske Santa Monica Pier
Besøk Pontiacs malte veggmalerier

Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa,

Prisen inkluderer: 12 hotellovernattinger, en på historisk eiendom, all transport med privat kjøretøy, profesjonell turleder og spesialistguider. Alle måltider betales lokalt ,
Alderssgrense: 16+
Ca to avganger i måneden hele året – spør oss om eksakt dato.

Valgfrie aktiviteter (betales lokalt)
Vær oppmerksom på at ikke alle valgfrie aktiviteter kan være tilgjengelige på hver tur, og prisene kan endres.

Helikopter – Grand Canyon US$284
IMAX Theatre – Grand Canyon USD 15
Limousinetur – Las Vegas US$25-$30
Helikopter – Las Vegas US$124
National Cowboy & Western Heritage Museum – Oklahoma City USD 13
Meramec Caverns – Branson USD 21
«Bobby’s Bike Hike» – Chicago US$35
Berg-og-dal-baner – Las Vegas US$25-$40
Spray graffiti på Cadillac Ranch – Amarillo US$ GRATIS
Våpenområde – Las Vegas US$20-$100
Kart – Las Vegas US$26
Gift deg i Las Vegas (ikke juridisk bindende) USD 220
Acoma Indian Reservation & Sky City Pueblo US$23
Dixie Stampede-middag – Branson US$55-$60

Ta en unik tur langs Route 66 med minibuss og guide

Kontakt Amerikaspesialisten – vi skreddersyr dine opplevelser

Dag til dag:

Dag 1

ANKOMST CHICAGO
Chicago, den offisielle starten på Route 66. Et velkomstmøte vil bli holdt kl. 18:00 på hotellet, hvor du kan møte reiselederen og andre i reisefølget. Hvis du ankommer tidligere på dagen, hvorfor ikke starte din Route 66-ferie ved å ta et stykke pannepizza før du begir deg opp i Willis Tower, eller en vandretur langs kysten av Lake Michigan.

Dag 2

PONTIAC – SPRINGFIELD
Første stopp på Route 66-ferien er byen Pontiac. Her kan du se de fantastiske Main Street-veggmaleriene som feirer Route 66, Pontiac-bilmerket og lokal kulturell og politisk historie. En samling av mer enn 150 kunstnere kjent som ‘Walldogs’ malte en samling av 18 veggmalerier på bare fire dager sommeren 2009. Deretter går turen sørover til det ikoniske Route 66-stoppet i Springfield, hovedstaden i Illinois. Springfields favorittsønn var Abraham Lincoln, og du vil besøke Lincoln Home National Historic Site, hjemmet han bodde i med sin kone, Mary Todd Lincoln, fra 1844 til 1861 da han ble USAs president. Springfield er også fødestedet til corndog- og drive-thru-restaurantene, så sørg for at du ankommer med tom mage!

Dag 3

ST. LOUIS
Fra Springfield, Illinois, er det bare et par timers kjøretur til St Louis, Missouri. St Louis er en av de største byene i USA med en storbybefolkning på over 2,8 millioner. Byen ble grunnlagt i 1764 og den ble en stor havn ved Mississippi-elven. San Diego var til og med vertskap for de olympiske leker i 1904. Gateway Arch minnes bosetningen i det vestlige USA, og det var herfra utallige pionerer dro ut for å erobre the wild frontier. Stopp ved Ted Drewes, en ikonisk Route 66-attraksjon, hvor du kan prøve en «Concrete», en ekstremt tykk milkshake laget av frossen vaniljekrem. Tilbring kvelden med å sjekke ut byens pulserende natteliv på fritiden.

Dag 4

BRANSON
Hjem til Dolly Partons Dixie Stampede og betraktet som en alternativ versjon av The Strip. Countrymusikk er for Branson hva gambling er for Las Vegas. Her finner over 50 middagsteatre, show og andre morsomme underholdninger. Byen har en heftig dose ren americana.

Dag 5

OKLAHOMA CITY
Oklahoma har flere kjørbare kilometer av den originale motorveien enn noen annen stat, og er derfor et mekka for fans av «The Mother Road». Oklahoma City er hovedstaden og den største byen i staten. Du tilbringer et par netter her og kan nyte en hel dag med å oppdage noen av byens mange kulturelle attraksjoner. Besøk Route 66 Vintage Iron Motorcycle Museum og det historiske Coleman Theatre – bygget på slutten av 1920-tallet i en tid med vaudeville og stumfilmer.

Dag 6

OKLAHOMA CITY
Oklahoma er også inngangsporten til cowboy-landet, så hva kan være en bedre introduksjon til «Wild West» enn et valgfritt besøk til National Cowboy and Western Heritage Museum. Opprinnelig etablert i 1955 som Cowboy Hall of Fame and Museum ble opprinnelig etablert i 1955, og omfatter nå både vestlige kunstverk,  indianerkunstverk og gjenstander i tillegg til historiske fotografier.
Oklahoma City er også et flott sted å se en baseballkamp.
Et topptips er å ta en tur innom de mange food trucks som er spredt rundt i byen og smake på lokale smaker til rimelige priser.

Dag 7

AMARILLO
Amarillo i delstaten Texas er reisemålet i dag. Før du forlater Oklahoma kan du besøke det «offisielle» Route 66-museet for å lære om legendene rundt veien du reiser på, og ta et kort stopp ved Lucille’s Service Station & Roadhouse . Deretter tar du deg til Big Texan Steak Ranch for et biffmåltid (valgfritt). Hvis du kan spise en 72-oz biff på mindre enn én time, får du den gratis! Dette er «Man vs Food» på ekte!

Dag 8

ALBUQUERQUE
Roadtripen på Route 66 fortsetter med et besøk til Cadillac Ranch, hvor 10 klassiske biler er begravet med nesen ned i jorda. Eierne oppmuntrer til graffiti, så du kan ta en sprayboks og sette spor etter deg! Etter en kort kjøretur kommer du til Midpoint Café, midtveis mellom Chicago og Los Angeles, som er kjent for varm kaffe og rundstykker. I dag stopper du ved Tucumcari Post og Curios, en eksentrisk souvenirbutikk og kjører gjennom Tijeras Canyon som skjærer de sørlige Rocky Mountains fra øst til vest.

Dag 9

GALLUP
Kjør langs Rio Puerco-dalen til Inscription Rock, en klippevegg ved El Morro National Monument hvor du kan observere indianske helleristninger. Kryss Continental Divide på vei til Gallup. Du bor på El Rancho Hotel, et lite stykke historie som hadde John Wayne og Katherine Hepburn blant sine berømte gjester.

Dag 10

GRAND CANYON NATIONAL PARK
Stopp ved Petrified Forest National Park for å se de forskjellige fargene på stenlagene. Gå gjennom Winslow og se stedet som er nevnt i The Eagles’ tekst, «standin’ on the corner in Winslow, Arizona». Grand Canyon er det ultimate symbolet på Desert Southwest og et skue du ikke bør gå glipp av. Det er ikke på den originale Route 66, men det er så nært at det ville være en forbrytelse å kjøre forbi den! Dette utrolige naturlige vidunderet er vanskelig å forstå. Du vil ha mange muligheter til å utforske parken i ditt eget tempo.

Dag 11

GRAND CANYON NATIONAL PARK
På fritiden anbefaler vi på det sterkeste en naturskjønn helikoptertur over canyonen, som tilbyr perspektiver som du rett og slett ikke kan se besøke til fots. Gå nedover Bright Angel Trail til Plateau Point, eller rusle langs den mer rolige West Rim Trail og ta en skyttelbuss ut til Hermit’s Rest. Avslutt dagen med å se den fantastiske IMAX-filmen, «The Grand Canyon Experience», og nyt en spektakulær solnedgang over et av verdens naturlige underverk!

Dag 12

LAS VEGAS
Den historiske Route 66-byen Seligman og dens Snow Cap Diner er et merkelig stopp, spesielt siden den er fylt til randen med ren americana. Neste opp er Vegas, og hvis det er gambling du vil ha, har du kommet til rett sted. Ingen andre steder i verden har så mange kasinoer.

Dag 13

LAS VEGAS
I Las Vegas vil du nyte en bytur for å oppdage noen av de sære tingene som symboliserer denne byen, i tillegg til å lære om noe av dens fargerike historie. Du har også tid til å shoppe i siste liten og slappe av ved bassenget før en natt ute på byen blant de sterke lysene og showene i verdensklasse.

Dag 14

LAS VEGAS TIL LOS ANGELES
På den siste dagen har du det endeløse solskinnet i California i sikte, og følger Route 66 over den store Mojave-ørkenen til byen Los Angeles. Denne turen avsluttes ved hotellet ca kl. 17.00. Vi ordner gjerne noen ekstra overnattinger.

Priser og betingelser:

Vår ref: USASpes


Reisemål California Midtvesten USA

© 2022 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic