GO UP

Rundreise i Texas med minibuss – Texas Ranger

Vi skreddersyr din drømmereise. Kontakt oss for pris og turforslag.

Bli med på en spennende rundreise i Texas med minibuss. Bussturen Texas Ranger går over 10 dager og tar deg med til spennende byer og severdigheter.

Rundreise i Texas med minibuss USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

Texas er en kulturell smeltedigel takket være dens nærhet til og fargerike historie med Mexico. Nyt Tex-Mex-kjøkken, få en autentisk ranchopplevelse, dykk ned i den lokale musikkscenen og utforsk de naturlige underverkene i Big Bend National Park på denne spennende turen til Lone Star State. Se hvor Davey Crockett gjorde sitt siste standpunkt ved Alamo, oppdag den rike fargerike fortiden i San Antonio og besøk den gresskledde knausen der John F Kennedy ble myrdet. Store åpne områder og fargerike karakterer gjør Texas til et unikt feriemål.

Rundreise i Texas med minibuss USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

Høydepunkter på bussturen:
To netters Texan ranchopphold inkludert ridning og hjemmelagde måltider
Halvdags tomanns kanopadling eller flåte ned Rio Grande
Besøk Sixth Floor Museum / Texas School Book Depository og «grassy knoll» i Dallas
Austins livlig musikkscene inkludert et besøk til en honky-tonk-bar
Alamo and River Walk i San Antonio
To netter i Big Bend National Park
Historien om republikken Texas
Tex-Mex kultur og mat

Prisen inkluderer fem hotellnetter, to overnattinger i lodge, to overnattinger på ranch, all transport med privat kjøretøy og kano/flåte, to frokoster, en lunsj, to middager på ranchen. Andre måltider betales lokalt. Guide. Wifi i minibuss.

Valgfrie aktiviteter (betales lokalt)
Vær oppmerksom på at ikke alle valgfrie aktiviteter kan være tilgjengelige på hver tur, og prisene kan endres.
Alamo IMAX Theatre – San Antonio USD 14
Capitol Building – Austin US$ GRATIS
Barton Springs – Austin US$4
Fort Concho – San Angelo USD 6
Miss Hatties Bordello Museum – San Angelo US$6
Bending Branch Winery – Texas Ranch USD 25

Bli med på en spennende rundreise i Texas med minibuss – Texas Ranger

Kontakt Amerikaspesialisten – Vi skreddersyr

Dag til dag:

Dag 1

ANKOMST DALLAS
Velkommen til den texanske byen Dallas og den største av de nedre 48 delstatene. Ting er større i Texas og Dallas er intet unntak. Du finner flere gallerier med store kunstsamlinger og fascinerende museer, samt noen fantastiske lokale biffhus. Et velkomstmøte vil bli holdt i hotellets lobby kl. 18:00 denne kvelden hvor du kan møte dine medreisende og turleder.

Dag 2

AUSTIN
Legg igjen oljebrønnene i Dallas og dra til Austin. Laidback beskriver best hovedstaden i Texas, og hvis du er i humør for litt levende musikk, er det nok av autentiske honky-tonk-barer som tilbyr en hyggelig kveldsunderholdning. Du står fritt til å utforske Austin når det passer deg. Valgfrie aktiviteter, som å bade ved Barton Springs eller prøve spareribs på Stubbs BBQ, er alltid svært minneverdige.

 

Dag 3

AUSTIN
Ta turen til en anbefalt lokal bar, for eksempel Mean Eyed Cat. Austin har utropt seg selv som ‘The World’s Live Music Capital’, så du kan forvente å finne all slags kveldsunderholdning med tøffe countrylåter som alltid gir mange glade øyeblikk. Du har ledig tid til å gjøre flere skattefrie kupp i Austin.

Dag 4

SAN ANTONIO
Nå er det på tide å oppleve Texas i en helt annen skala når du drar til de historiske gatene i San Antonio. Du vil raskt oppdage et bredt spekter av kulturelle steder, og slaget ved Alamo-museet er et av mange populære høydepunkter. Bortsett fra Texas-revolusjonen, er San Antonio også kjent for sin River Walk, som har barer, restauranter og massevis av taxfree-shopping.

Dag 5

SILVER SPUR GUEST RANCH
Velkommen til Silver Spur Ranch, hvor du skal bo de neste par nettene. Her kan du nyte en solid dose hjemmelaget gjestfrihet. Dette er en autentisk westernopplevelse, og eierne oppfordrer deg til å føle deg som hjemme. Fra kvelder rundt peisen til dager tilbrakt i salen eller ved bassenget, Silver Spur er en riktig Texas-godbit.

Dag 6

SILVER SPUR GUEST RANCH
Hvis du kan se for deg en klassisk vestlig hytte, vegger kledd med sedertre og tak som ser ut til å fortsette for alltid, så er du ganske nær essensen av Silver Spur. Det er en atmosfære av det ville vesten, her kan du nyte det beste fra begge verdener. Om kvelden kan du ta en tur for å lære mer om Longhorn-feene deres, lage s’mores på ildstedet deres eller dra inn i Bandera til den legendariske 11th Street Cowboy Bar!

 

Dag 7

RIO GRANDE / BIG BEND NASJONALPARK
Med over 1 000 kvadratkilometer med beskyttet ørken- og fjellparkland å utforske, nå får du noen virkelig minneverdige dager langs den amerikanske siden av den meksikanske grensen. Støvete turstier fører deg forbi planter, øgler og kaktusfelt. Hvis du er på utkikk etter fugler, har du kommet til rett sted, Big Bend er hjemsted for nesten 500 ulike arter.

Dag 8

RIO GRANDE / BIG BEND NASJONALPARK
Nyt sjansen til å nyte naturen mens du tar en avslappende tur i kano eller på flåte (avhengig av tid på året) nedover den legendariske Rio Grande. Guiden din deler historiene fra gamle dager mens du opplever den naturlige skjønnheten i dette fenomenale området . Dette er en hyggelig og avslappende måte å tilbringe tiden din på Rio Grande. På ettermiddagen vil det være tid til å vandre langs en av stiene eller besøke spøkelsesbyen Terlingua.

NB: Nasjonalparkforskriftene tillater ikke lederen din å guide deg gjennom Big Bend, men du vil ha all informasjonen du trenger før du selv vandrer langs stien.

Dag 9

SAN ANGELO
Neste høydepunkt er den fascinerende byen San Angelo – grunnlagt av europeiske amerikanere i 1867 da USA bygde Fort Concho for å beskytte grensen mot fiendtlige trusler. Fortet var hjemsted for kavaleri, infanteri og det berømte Black Cavalry, ellers kjent som Buffalo Soldiers. Ved ankomst venter et besøk til historiske Fort Concho og Miss Hatties Bordello Museum for noe ganske annerledes og unikt.

Dag 10

DALLAS
Denne morgenen reiser du tilbake til Dallas hvor gruppen din skal ut på en inkludert John F Kennedy-tur med den beryktede 6. etasjen i School Book Depository. Attentatet på JFK er åpenbart et av de mørkere øyeblikkene i Dallas historie, men det gir en fascinerende omvisning.

Denne turen avsluttes ved hotellet ca kl. 17.00.
Amerikaspesialisten kan ordne med ekstra netter om du ønsker.

Priser og betingelser:

Vår ref: USASpes


Reisemål USA Vestlige USA

© 2023 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic