GO UP

Nordlysopplevelser i Alaska med tog – The Aurora

Vi skreddersyr din drømmereise. Kontakt oss for pris og turforslag.

Vil du prøve en spennende reise? Hva med nordlysopplevelser i Alaska med tog? The Aurora er en fire dagers togreise som går tur/retur Anchorage.

 

Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa Nordlysopplevelser i Alaska med tog - The Aurora

 

Det er ingenting som er som det glitrende nordlyset på Alaskas nattehimmel. Denne tre-netters turen gir deg gode muligheter og førsteklasses steder å se etter nordlyset – i tillegg til sjansen til å utforske to byer i Alaska, flysightseeing over polarsirkelen og en tur  med jernbane gjennom hjertet av Last Frontier.

Reiserute:

Fredag:
Ankomst Anchorage. I dag kan du utforske Alaskas største by. Sentrum er flott for fotgjengere, og her finner du mange unike butikker og restauranter. Besøk gjerne Anchorage Museum. Overnatting i Anchorage.

Lørdag:
I dag går du om bord Aurora Winter Train mot Fairbanks, og turen går nordover inn i Alaskas indre og gjennom det rolige vinterlandskapet. Se etter spennende dyreliv. Og hvis været tillater det, får du flott utsikt over Nord-Amerikas høyeste topp: Denali. Overnatting i Fairbanks.

Søndag:
I dag blir det en flytur til Alaskas Arktis. Du får delta i en seremoniell landing i polarsirkelen ved villmarkssamfunnet Coldfoot. Ved dagens slutt kommer du tilbake for nok en minneverdig natt i Fairbanks.

Mandag:
Fly til Anchorage på Ravn Alaska. Du kan velge å bruke en ekstra dag på å utforske Fairbanks og besøke Museum of the North ved University of Alaska Fairbanks eller ta en avstikker til Chena Hot Springs Resort for en omvisning i det verdensberømte Aurora Ice Museum.

 

Nordlysopplevelser i Alaska med tog - The Aurora USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

Vi inkluderer:
Togbilletter fra Anchorage til Fairbanks, hotell en natt i Anchorage, hotell to netter i Fairbanks, sightseeing i fly nord for polarsirkelen, all transport og flybillett tilbake til Anchorage.

Vil du prøve nordlysopplevelser i Alaska med tog – The Aurora?

Kontakt Amerikaspesialisten – vi skreddersyr dine opplevelser

Priser og betingelser:

Vår ref: USASpes


Reisemål Alaska Canada

© 2023 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic