GO UP

Opplevelsesreise for familien i California – med minibuss og guide

Pris: Fra 22 730,- per person
Flyreise er ikke inkludert

Ta en fantastisk opplevelsesreise for familien i California. Reisen Pacific & Parks Family Discovery går over 12 dager med en liten gruppe – maks 13 personer i minibussen fra Los Angeles til San Francisco. Overnattinger blant annet i teltcamper.

Opplevelsesreise for familien i California Stopp i Washington DC på vei til Los Angeles USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

Skjulte bukter, strender og ørken – nyt det beste sørvestlige USA og California har å tilby. Slapp av på San Diegos strender, følg slingrende stier inn i Grand Canyon, bli overskygget av høye Sequoia-trær i Yosemite, oppdag Universal Studios og besøk neonørkenbyen Las Vegas. Denne altomfattende California-turen viser frem perlene i Vest-USA, og etterlater deg fantastiske minner fra en veldig spesiell familieferie.

Opplevelsesreise for familien i California Opplev Grand Canyon med tog Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa

 

HØYDEPUNKTER:
Adgang til Universal Studios i Los Angeles
Solnedgangspizzamiddag med utsikt over Grand Canyon
San Diego strandtid og valgfri vannsport
Besøk Seligman på Route 66
Cruise langs Las Vegas Strip
Svøm i Keough Hot Springs
To netter utforske stier i Yosemite nasjonalpark og søk etter dyreliv
Sightseeing i San Francisco
Nasjonalparker: Yosemite og Grand Canyon
To UNESCOs verdensarvsteder

Opplevelsesreise for familien i California Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa

 

Prisen inkluderer: Syv netter camping med utstyr (unntatt sovepose), fire hotellnetter i 3-stjerners overnatting (noen med svømmebasseng), all transport med privat kjøretøy, syv frokoster, ni lunsjer, syv middager, profesjonell turleder og spesialistguider
Alderssgrense: 8+
Fem avganger mellom juli og august – spør oss om eksakt dato.

Valgfrie aktiviteter (betales lokalt)
Vær oppmerksom på at ikke alle valgfrie aktiviteter kan være tilgjengelige på hver tur, og prisene kan endres.

Helikopter – Grand Canyon US$284
IMAX Theatre – Grand Canyon USD 15
Vannsport – Lake Havasu US$20-$80
Sykkelutleie – Yosemite US$12-$34
Vannsport – San Diego US$10-$75
Helikopter – Las Vegas US$124
Flytetur på Merced River – Yosemite US$31
Berg-og-dal-baner – Las Vegas US$25-$40
Rulleskøyter – San Diego USD 5–15
Sykkelutleie – San Diego US$5-$15

Prøv en unik opplevelsesreise for familien i California

Kontakt Amerikaspesialisten – vi skreddersyr dine opplevelser

Dag til dag:

Dag 1

ANKOMST LOS ANGELES
Velkommen til ‘Englenes by’, Los Angeles. Kjenn solskinnet i California i ansiktet ditt mens du tar bussen til Venice Beach og for nyte litt tid ved kysten. Besøk Venice Skatepark for å se skaternes triks, og spaser deretter til Santa Monica Pier for å prøve det gigantiske pariserhjulet. Det holdes et velkomstmøte kl. 18:00, hvor du møter turlederen og andre i reisefølget.

Dag 2

LOS ANGELES
I dag blir det besøk til Universal Studios hvor du kan ta en tur bak kulissene og prøve de mest spennende berg-og-dal-banene på planeten. Dette er underholdningssenter nummer en og den perfekte måten å oppleve Los Angeles.

Dag 3

SAN DIEGO
California-turen fortsetter med et besøk til de gylne sandstrendene i San Diego. Hvis du leter etter det perfekte stedet å slappe av, men med nok aktiviteter til å holde alle underholdt, så sørg for at du besøker Mission Beach.

Dag 4

SAN DIEGO
Lei sykler eller rulleskøyter for å cruise rundt på. Alternativt, for de mer eventyrlystne, kan du prøve deg på å surfe på de californiske bølgene. Nyt en inkludert piknikmiddag på stranden – den perfekte avslutningen på en perfekt dag.

Dag 5

LAKE HAVASU
Her finner du den originale London Bridge. Denne ørkenoasen har blitt utpekt som et rekreasjonsområde og et mekka for vannsportentusiaster. Med 300 solskinnsdager i året og alle aktiviteter du kan ønske deg, er Lake Havasu en fin måte å underholde barna på. Bare slapp av og ta en svømmetur for å kjøle deg ned etter en lang dag.

Dag 6

GRAND CANYON NATIONAL PARK
Ørkenen blir til furudekkede platåer når du kommer til et av verdens naturlige underverk, Grand Canyon.
Dette utrolige stedet er noe helt spesielt å oppleve, spesielt gjennom øynene til et barn. Enten du bestemmer deg for å vandre langs kanten eller ta den mer eventyrlystne ruten inn i selve canyonen, vil du bli overrasket over stedets skjønnhet. Dette enorme naturens vidunder er skåret ut over flere årtusener og er 445 kilometer langt, opptil 29 kilometer bredt og over en 1,6 kilometer dyp. Den mektige Colorado River sniker seg gjennom canyongulvet, 2 330 kilometer gjennom syv amerikanske stater og to meksikanske stater.

Dag 7

GRAND CANYON NATIONAL PARK
Du kan utforske parken i ditt eget tempo, og vi anbefaler en naturskjønn helikoptertur over canyonen, som tilbyr et unikt fugleperspektiv som vil forbløffe hele familien. Stikk innom Grand Canyon Visitor Center for å lære hvordan canyonen ble dannet, og begi deg deretter nedover Bright Angel Trail til Plateau Point for å slippe ut litt damp, eller bare rusle langs den mer rolige West Rim Trail og ta skyttelbussen til Hermit’s Rest . Avslutt dagen med å nyte en middag med utsikt mens du spiser pizza og ser solnedgangen over canyonen.

Dag 8

ROUTE 66 – LAS VEGAS
Før du ankommer Las Vegas, vil du reise langs en del av den originale Route 66 og stoppe ved byen Seligman, fylt til randen av ren americana. Hvorfor ikke prøve en supertykk milkshake på den amerikanske Snow Cap Diner?

Neste er ørkenbyen Las Vegas – den ultimate underholdningsopplevelsen. Med sine berg-og-dal-baner, spennende turer, magiske show, fantastiske svømmebassenger og alt du kan spise buffeer, er det mye for hele familien å se og gjøre. Familievennlige anbefalinger inkluderer Circus Circus og Treasure Island som garantert vil bli en hit. Om kvelden kan du gå langs Strip og nyte de sterke lysene og fonteneshowene.

Dag 9

KEOUGH HOT SPRINGS
I dag går turen gjennom ørkenen til Keough Hot Springs, en av de største naturlige varme kildene i den østlige Sierras. Etter all spenningen og kjas og mas fra dagen før, er dette det perfekte stedet å slappe av og kjøle seg ned i solskinnet.

Dag 10

YOSEMITE NASJONALPARK
Yosemite er en av Californias mest oppskattede nasjonalparker, og det er lett å se hvorfor. Plassert høyt i Sierra Nevada-fjellene, er dette en naturlig lekeplass med uberørt skog og granittvegger som reiser seg tusenvis av fot over dalbunnen. Det er også mye dyreliv å se, inkludert bjørner og coyoter. Enten du går nedover den buktende Merced-elven (i sesong) eller går til toppen av de dundrende Nevada Falls, vil Yosemites ruvende klipper, fossefall og gigantiske sequoiaer garantert imponere hele familien.

Dag 11

YOSEMITE NASJONALPARK
Yosemites robuste, ruvende topper og praktfulle fossefall har blitt udødeliggjort av utallige fotografer. Stier i hele parken er like varierte som landskapet, og du vil uten tvil finne en sti som vil appellere til deg og din familie. Nyt den typiske utsikten til El Capitan, en 3000 fot stor fjellvegg kjent blant fjellklatrere over hele verden. Andre populære steder i parken er Bridalveil Falls, en av de mest fremtredende fossene i Yosemite, og den berømte granitten Half Dome, en fjellformasjon du har sett før på utallige postkort. Om natten er det det ideelle stedet å stirre rundt leirbålet mens du rister marshmallows.

Dag 12

SAN FRANCISCO
Turen går videre til San Francisco, eller ‘City by the Bay’. Hvorfor ikke bli på noen ekstra dager og hoppe på en taubane, ta en tur i Chinatown, før du besøker Aquarium of the Bay og byens lekne sjøløver ved Pier 39? Gå over til Golden Gate Park med en piknikbag og spaser over Golden Gate Bridge for å få utsikt over byen. Et «must do» i San Francisco er fengselet i Alcatraz, hvor du kan lære alt om de beryktede innsatte og deres mislykkede rømningsforsøk. Hvis du planlegger å gjøre dette, må du bestille på forhånd direkte med Alcatraz Cruises, da det pleier å bli fort fullt.

Familieferien i California slutter på hotellet omtrent klokken 17.00. Vi ordner gjerne med ekstranetter.

Priser og betingelser:

Vår ref: USASpes


Reisemål California Florida USA

© 2022 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic