GO UP

Reiseforslag til Tampa og Kissimmee, Florida


Her finner du flotte reiseforslag til Tampa og Kissimmee i Florida. Vi skreddersyr din drømmeferie.

KISSIMMEE, TAMPA OG FORT MYERS
Opplev noe av det Florida kan by på – prøv en kombinasjonsreise til Kissimmee, Tampa og Fort Myers ved . Florida har alt – store og små opplevelser, storbyer, småsteder, natur og fornøyelsesparker.
Reiseforslaget starter i Kissimmee som ligger noen minutter unna de verdenskjente fornøyelsesparkene: Walt Disney World Resort, Universal Orlando Resort og SeaWorld Parks & Resorts.  Kissimmee tilbyr også en mengde andre utendørs opplevelser. Derfor har vi inkludert en tur med luftputebåt, hvor du i 30 minutter får mulighet til å se alligatorer og det rike fuglelivet i våtområdene. Prøv også et slag golf på Reunion Resort eller en av golfbanene i nærheten. Her er det unike muligheter til flotte opplevelser.
Fra 14 890,- inkludert fly, hotell 12 netter, Everglades-tur, tre netter i Kissimmee, to netter Tampa, syv netter Fort Myers
Les mer om Kissimmee, Tampa og Fort Myers kombinasjon

PÅSKEFERIE I FLORIDA MED CRUISE
En uforglemmelig påskeferie i Florida med cruise. Reis til Kissimmee ved Orlando, Florida i 2020 og opplev noen av Floridas mest spektakulære fornøyelsesparker! Utforsk magien i Walt Disney World Resort eller besøk Universal Orlando Resort med sine attraksjoner basert på filmtemaer. Deretter kan du se det fantastiske undervannslivet i SeaWorld Parks & Resorts. Og mindre enn en time unna finner du familiefavoritten LEGOLAND Florida hvor du kan ha en flott en dags utflukt. Kombiner alt dette med et fire-netters cruise fra Tampa og du har en uforglemmelig ferieopplevelse.

Med en to-dagers billett kan du kombinere fantastiske show i SeaWorld Parks & Resorts med vannsklier og moro i Aquatica, Busch Gardens Tampa Bay og Adventure Island om du ønsker. Walt Disney World Resort med sine fantastiske parker som Magic Kingdom, Hollywood Studios og Epcot Center frister også, og på Universal Orlando Resort kan du hilse på Harry Potter.
4. – 14. april 2020, fra 16 990,- pr person når fire reiser sammen.
Les mer om påskeferie i Florida med cruise

NEW YORK OG KISSIMMEE I FLORIDA
New York og Florida – Den perfekte kombinasjonen! Broadway, Central Park, Walt Disney World Resort – alt på denne reise til New York, Kissimmee, Florida
Fra Orlando er det kun en time til Atlanterhavets vakre strender. Ta med familien til det myldrende livet på Manhattan med turer i Central Park, de mange spennende bydelene og gjerne en båttur til Frihetsstatuen. Fortsett til Orlando og opplev noen av Floridas mest spektakulære temaparker!
Hele året, fra 24 550,- for 13 netter inkludert flyreiser, overnattinger og leiebil
Les mer om reisen til New York og Kissimmee

REISETIPS TIL KISSIMMEE
For en perfekte familieferie med aktiviteter og varme, må du ikke se lenger enn til solrike Kissimmee, Florida.
Har du ferieplaner til Florida?
Her er noen reisetips til Kissimmee.

REIS TIL TAMPA TIL SPESIALPRIS
Nå er det enda enklere å reise til Tampa i Florida. Du flyr med Norwegian fra London og rett til Floridas vestkyst og Tampa.
Med Norwegians ukentlige flyvninger fra London til Tampa er det gode forbindelser fra norske byer.
Med utgangspunkt i Tampa kan du også legge ut på en roadtrip i Florida. De fleste stedene i Florida når du på 2-3 timer, for eksempel Orlando og Kissimmee, Miami, Fort Myers eller vakre Naples.
Vi hjelper til med hotell i hele Florida, du kan bo enkelt og rimelig, eller dyrt og flott!
Hele året, startpakke med fly, en uke leiebil og hotell to netter fra 7 990,-
Les mer om reise til Tampa

REISETIPS TIL TAMPA
Tampa – hørt navnet? Muligens, men denne store byen på Floridas vestkyst er en lite omtalt by i Florida.
Les Elisabeths reisetips til Tampa

Se flere reiseforslag til Kissimmee
Se flere reiseforslag til Tampa

Vil du ha flere reiseforslag til Tampa og Kissimmee!
Kontakt Amerikaspesialisten – vi skreddersyr din opplevelsesferie!

Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa        

Reisemål Florida USA
Tid 04-04-2020 - 14-04-2020
Varighet 11 dager

Transportform:

© 2020 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic