GO UP

Bilferie i Florida og Key West – sandcastle and family fun

Vi skreddersyr din drømmereise. Kontakt oss for pris og turforslag.

Bilferie i Florida og Key West gir deg en flott kombinasjon av strender, fornøyelsesparker, attraksjoner og nye steder.

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiserPå denne bilferien får du oppleve mange spennende steder. Orlando, Cocoa Beach, Miami, Key West, Fort Myers og Sarasota venter på deg.
Er familien din eventyrlysten og vil oppleve en kombinasjon av strender, attraksjoner og nye steder, er dette turen for deg. En perfekt 14-dagers reise hvor du kan legge til lenger opphold i for- og etterkant. Alle hotellene tar inntil fem personer på rommet, så selv om du har tre barn, er dette ikke noe problem.
Amerikaspesialisten tilbyr to typer rom på denne turen.

Ønsker du en litt annerledes reiserute? Det skreddersyr vi. Kontakt Amerikaspesialisten for tilbud!

USAspesialisten, Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

Høydepunkter:

 • Opplev flotte og sagomsuste South Beach i Miami
 • Besøk spennende fornøyelsesparker i Orlando
 • Kennedy Space Center i Cocoa Beach
 • Kjør 16 mil over endeløse broer på vei til og fra Key West
 • Solnedgang på Key West er magisk
 • Fantastiske strender
 • Everglades Nasjonalpark
 • Skjellsanking på Ft. Myers Beach – et must for barn i alle aldre
På reisen tilbyr vi en attraksjonspakke – et godt tilbud for deg som vil ha mer inkludert i din reise.
 • 3-dagers billett til Disney World hvor du kan besøke EPCOT, Magic Kingdom, Animal Kingdom eller Disney’s Hollywood.
 • Adgang til Kennedy Space Center
 • Luftputebåt i Everglades
 • Sightseeing i Miami med cruise på Miami Bay
 • Old Town Trolley Conch Tour tog på Key West
 • 10% rabattkupong på Macys

Ønsker du bilferie i Florida og Key West?

Kontakt Amerikaspesialisten – vi skreddersyr din bilferie!

Reiserute:

Dag Hvor Km
1 – 3 Orlando
4 Orlando – Cocoa Beach 90
5 Cocoa Beach – Miami 327
6 Miami
7 Miami – Key West 270
8 Key West
9 Key West – Fort Myers 489
10 Fort Myers
11 Fort Myers – Sarasota 125
12 Sarasota
13 Sarasota – Orlando 215
14 Orlando

Dag til dag:

Dag 1
Ankomst Orlando
Ved ankomst Orlando henter du leiebilen og kjører til hotellet.
Dag 2
Orlando
Orlando er turistmagnet nr 1 i Florida! Med fornøyelsesparker i Disney World, Universal Studios, Sea World, vannparker, golfmuligheter, shopping og mye mer, er Orlando et eldorado for små og store.
Dag 3

Orlando
Amerikaspesialisten anbefaler en kombinasjon av Discovery Cove (må bestilles tidlig), hvor du kan svømme med delfiner og Sea World – en stor opplevelse.

Dag 4
Orlando – Cocoa Beach, 90 km
Du kan velge å være i Orlando fra morgenen og kjøre til Cocoa Beach på ettermiddagen. Hit er det ikke mer enn 1,5 timer. Her ligger Nasa Kennedy Space  Center. Omvisningen inkluderer tur til utskytningsrampene og en flott IMAX film i tillegg til omvisning i senteret med eller uten guide. På Cocoa Beach finner du også surfemuseum, og ved Cocoa Beachpiren restauranter og butikker.
Dag 5
Cocoa Beach – Miami, 327 km
Om du ikke allerede har besøkt Kennedy Nasa Space Center, kan du gjøre det fra morgenen av. Deretter kan du kjøre rett til Miami. Eller du kan ta avstikkere til Vero Beach og berømte Palm Beach, hvor kjendiser og millionærvillaer er endel av attraksjonen.
Dag 6

Cocoa Beach
Miami Beach er den sørligste delen av Florida på denne siden av staten. Her er det nattelivet og menneskene i Art Deco-området som er noe av attraksjonen. Langs Lincoln Road finner du lekre butikker, og langs hele Miami Beach og Collins Avenue er det hoteller i alle prisklasser mot stranden. Nyt strandliv, kafeer, utelivet og stemningen.

Dag 7
Miami – Key West, 270 km
Kjøreturen videre fra Miami fører dere til USAs sørligste punkt, kun 60 km fra Cuba! Veien sørover øyrekken med de utallige broene er en del av opplevelsen. Dere kan dykke i undervannsparken på Key Largo og ta et deilig måltid på en av øyene før dere kommer til bohembyen Key West – svært ulik de fleste amerikanske byer.
Dag 8
Key West
På Key West finner du barer og restauranter, små hus, noen strender og USAs sørligste punkt, Mallery Square Dock, hvor du kan nyte kveldsolen sammen med mange andre. Et lite sightseeingtog tar deg rundt i byen om du ønsker. Du kan besøke Key West skipsvrakmuseum, se på fuglelivet, besøke Hemingways stampub Sloppy Joes og hans hus. Mulighetene er mange.
Dag 9
Key West – Fort Myers, 489 km
På turen mot Fort Myers går veien gjennom Everglades nasjonalpark. Veien er også kjent som Alligator Alley. Her ser du ofte dovne alligatorer langs veikanten. Everglades er et enormt sumpområde i Florida, og om du ønsker kan du stoppe for en tur med luftputebåt og besøke Miccosukee Indianerreservatet. Videre kommer du til Naples. Ta gjerne et stopp og vandre gatelangs. Det er mange små butikker, hyggelige restauranter og kafeer. De sjarmerende, spanskinspirerte husene gjør Naples til en av Floridas hyggeligste småbyer. Naples byr også på strender, og et bad er ikke å forakte. Herfra er det kort vei til Fort Myers.
Dag 10
Fort Myers
Med over 100 små øyer og over 75 km med strender er Fort Myers det perfekte stedet å stoppe for deg som vil nyte strandlivet! Her finner du også noen av de flotteste stedene for skjellsanking. Nyt dagen på stranden. Ellers kan du også besøke Thomas A. Edisons og Henry Fords hjem.
Dag 11
Fort Myers – Sarasota, 125 km
Kjør nordover langs kysten til Sarasota. Byen byr på utmerket shopping og fine strender. Her kan du også besøke Ringling-museet. Brødrene Ringling hadde i sin tid verden beste sirkus show.
Dag 12
Sarasota
Hygg deg i Sarasota og nyt dagen på de fine strendene.
Dag 13
Sarasota – Orlando, 215 km
Kjører du kystveien, passerer du en av USAs lengste og flotteste broer ved inngangen til Tampa Bay. Vil du komme deg raskt til Orlando for å få med deg mer av fornøyelsesparker du ikke rakk på begynnelsen av turen, er motorveien den beste.
Dag 14
Orlando hjemreise
Tid for å sette nesen hjemover! Vil du ha noen flere dager kan du også bli lenger om du vil! Amerikaspesialisten skreddersyr.

Priser og betingelser:

Ca fire uker før avreise får du en link til en landingsside med mer informasjon om din reise, en PDF med reiserute og instruksjon om hvordan du laster ned en app – som vil inneholde all informasjon om turen og reiseruten.


Det er mulig med 3/4/5 personer på rommet, men vær oppmerksom på at det kun er to doble senger – ingen ekstra seng.


Attraksjonspakke,  – prisene kan variere:
Opplev mer! På reisen tilbyr vi attraksjonspakke – et godt tilbud for deg som vil ha mer inkludert i din reise. Inkluderer:


Florida Adventure Pass inkluderer:


 • En dags Park-to-park billett til Universal Studios
 • Inngang til Kennedy Space Center
 • Eco-Adventure tur med luftputebåt og show
 • Sightseeing i Miami med Big Bus Tour
 • Jungle Queen båttur på kanalene i Fort Lauderdale
 • Old Town Trolley Conch Tour tog på Key West

Priser pr person:
Pris for voksne 4 325,-
Pris for barn under 9 år 3 840,–


Reisemål Florida USA

© 2023 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic